Román-magyar: letámadták az elnököt, „Piturca, távozz!"

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.12. 08:40
Szombat este a magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Romániával. A találkozó után a digisport.ro szeretett volna interjút készíteni a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) elnökével, Razvan Burleanuval, csak épp azzal nem számolták, hogy a szurkolók is megérkeznek, és nekik is lesz egy-két kérdésük…

„Elég volt Piturcából, új szövetségi kapitányt akarunk" – jelezte egy drukker, amikor meglátta az FRF éppen távozó elnökét a találkozó után.

„És mégis kit szeretne?" – tette fel a kérdést a sietve távozó Razvan Burleanu.

„Mircea Lucescut. Ő az egyetlen, aki megmentheti ezt a csapatot. A stadionban megőrülnek az emberek, ezt ma is láthattuk, szégyen ez azokra nézve, akik csak szurkolni akarnak. Nem először távozunk csalódottan a Nemzeti Stadionból, változás kell, ezt a csapatot csak Lucescu tudja megmenteni. Ha a magyarok ellen nem nyerünk, akkor kik ellen kellene?" – tette fel a költői kérdést a drukker.

„Húsz éve a történelmünkből élünk, Elég volt, ne keverje össze a futballt a marketinggel. Lucescu kell, és kész, ezt mindenki tudja" – zárta le a gondolatmenetet a szurkoló, amire a szövetség elnöke egyszerűen ennyit válaszolt: „Értem."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik