Román-magyar: Hagi szerint ki kell használni a Steaua sikerét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.04. 12:50
Gheorghe Hagi, a román labdarúgás élő legendája és egyben az első osztályú Viitorul Constanta tulajdonosa amondó, a válogatottnak építenie kell a Steaua közelmúltbeli sikereire (a bukaresti csapat bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára).  

„Három pontra van szükségünk Magyarország ellen. Mi vagyunk előnyben azzal, hogy hazai pályán játszhatunk. Ki kell használnunk a Steaua szárnyalását" – nyilatkozta Hagi a Digi Sportnak. Mint ismert, a Steaua újra kivívta a BL-főtáblás helyet, a csapatból hatan tagjai Victor Piturca keretének.

Hagit is megkérdezték Adrian Mutu mellőzéséről:

„Elsősorban az edző a felelős az eredményekért, és neki kell hinnie a játékosokban. Több variációja volt a keret összetételére, és ő választott közülük. Az ő döntése, az ő felelőssége, még ha a szurkolóknak meg is van a véleményük, és adott esetben más csapatot állítottak volna össze.”

A Románia–Magyarország találkozó közép-európai idő szerint pénteken 20.00-kor kezdődik. A bukaresti mérkőzés meghatározó lesz a pótselejtezőt érő második hely szempontjából, Magyarország jelenleg egy ponttal előzi meg Romániát a csoportban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik