Román-magyar: 14 megrongált kocsi a különvonaton - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.09.08. 10:09
A magyar szurkolókat szállító különvonat erősen megrongált állapotban érkezett meg Bukarestből, erről a vonatosszeallitas.hu facebook oldala számolt be. Mindez anyagi felelősségre vonást von maga után, valamint további kocsihiányt.

A következő időszakban átmeneti kocsihiány léphet fel a békéscsabai honállomású B 20-80 kocsik fordulójában, ugyanis a Romániából hazaérkező szurkolói különvonat utasai a szerelvény nagy részét teljesen széttörték. A külső és belső felületeken is rengeteg rongálás történt, ezért a kocsik egy ideig még biztosan nem állhatnak forgalomba. A rongálás tizenkét B 20-80 és két WRm 88-81 kocsit érintett.

A vonatosszeallitas.hu facebook oldalán olvashatjuk továbbá, hogy mivel a vonat különvonatként közlekedett, a szerződésben foglaltak szerint az akár több milliós károkat a megrendelő, a magyar labdarúgó-válogatott hivatalos szurkolói csoportja teljes mértékben köteles kifizetni.

A Keleti pályaudvarról induló különvonattal több mint ezer magyar szurkoló jutott el a bukaresti végállomásig. A román fővárosban a házigazdák 3–0-ra győztek vb-selejtező a magyar labdarúgó-válogatott ellen, a találkozó előtt és közben több szurkolói rendbontás történt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik