Riasztó hírek válogatott védőnkről; Fucsovics harca a szövetséggel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.12. 23:43
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Riasztó hírek érkeztek az elmúlt hetekben Kádár Tamásról. A Dinamo Kijev labdarúgója lapunknak elmondta, noha az ukrán sajtóban sérültként írtak róla, valójában rosszulléttel küzdött, amelyet vírus vagy a fülben elmozduló kristály okozhatott – hogy mi volt a pontos ok, végül nem derült ki. Szerencsére a kijevi derbin az Arszenal ellen már újra pályán lehetett, s annak sincs akadálya, hogy a válogatott rendelkezésére álljon. Marco Rossival végig tartotta a kapcsolatot, így a szövetségi kapitány tökéletesen tisztában volt a védő aktuális állapotával.
Riasztó hírek érkeztek az elmúlt hetekben Kádár Tamásról.
A Dinamo Kijev labdarúgója lapunknak elmondta, noha az ukrán sajtóban sérültként írtak róla, valójában rosszulléttel küzdött, amelyet vírus vagy a fülben elmozduló kristály okozhatott – hogy mi volt a pontos ok, végül nem derült ki. Szerencsére a kijevi derbin az Arszenal ellen már újra pályán lehetett, s annak sincs akadálya, hogy a válogatott rendelkezésére álljon. Marco Rossival végig tartotta a kapcsolatot, így a szövetségi kapitány tökéletesen tisztában volt a védő aktuális állapotával.

Az Odensével csatázik a négy közé kerülésért a női kézilabda Bajnokok Ligájában a címvédő Győr. Az Audi ETO edzője, Danyi Gábor a Nemzeti Sportnak adott interjúban elmondta, az idény során eddig a Ferencváros állt a legközelebb ahhoz, hogy legyőzze csapatát, de a BL-ben végül mindkét összecsapás döntetlenre végződött. A szakember kifejtette, nem tartaná nagy bajnak, ha elvesztenék a veretlenségüket, mert a kudarcokból nagyon sokat lehet tanulni. A tréner arról is beszélt, miért nem örül a nagy rivális bukarestiek botladozásának.

Régóta harcban áll a magyar szövetséggel az első számú hazai teniszező, Fucsovics Márton. Ez alkalommal e sajnálatos külön meccs vesztese a magyar közönség, eldőlt ugyanis, hogy a Tenisz Park SE sportolója nem lesz ott a budapesti, április 20. és 28. között rendezendő Hungarian Openen. Helyette Barcelonában áll rajthoz, ami abból a szempontból érthető, hogy a katalán viadal több ranglistapontot ad és pénzben is többet hoz a konyhára. Ám hasonló esetekben az észérveket nem egy alkalommal felülírták már az érzelmek. Hogy kikkel csatázhat Fucsovics, és kiknek tapsolhatunk itthon a Sport11 csarnokban, kiderül írásunkból.

Amerika mellékletünkben sok egyéb más érdekesség mellett megismerkedhetnek egy legendás kosárlabdázóval, A. C. Greennel. A Los Angeles Lakers játékosaként három bajnoki aranygyűrűvel gazdagodott, ráadásul a kaliforniai csapatnál eltöltött tizenhat esztendeje alatt mindössze három bajnoki mérkőzésről hiányzott. Miközben társai nem vetették meg a földi örömöket – erre Magic Johnson alaposan rá is fizetett, HIV-fertőzött lett –, Green önmegtartóztató életet élt. Hogy miként volt képes ellenállni a kísértéseknek, azt is megtudhatják cikkünkből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik