NS: Storck nem diktálni, segíteni jött; Hertha: minden héten háború - péntek

Vágólapra másolva!
2015.03.05. 22:14
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Bernd Storck befutott Magyarországra, és az MLSZ új, német sportigazgatója azonnal a média nyilvánossága elé is állt. Szűzbeszédében kifejtette, hogy célja minél több magyar játékost a topligákba juttatni, az akadémiák működését optimalizálni – továbbá elmondta, nem diktálni jött, hanem segíteni.Bernd Storck befutott Magyarországra, és az MLSZ új, német sportigazgatója azonnal a média nyilvánossága elé is állt. Szűzbeszédében kifejtette, hogy célja minél több magyar játékost a topligákba juttatni, az akadémiák működését optimalizálni – továbbá elmondta, nem diktálni jött, hanem segíteni.

♦ A Ferencváros a Csákvár elleni kupa-KO után állt a nyilvánosság elé: Thomas Doll egyelőre csak a Győrre figyel, amellyel szombaton játszik a csapata – a bajnoki címről nem esik szó.

Fiola Attila a Puskás Akadémia kedvéért hagyta ott a télen a Paksot – természetesen péntek este Pakson lép fel együttesével. Pietsch Tibor interjúja.

♦ Szlovákia ott volt a 2010-es vb-n, és könnyedén ott lehet a 2016-os Eb-n is – Spanyolországot mindenesetre már legyőzte selejtezőcsoportjában. Marosi Gergely északi szomszédainknál járt utána a számunkra egyelőre elképzelhetetlen sikereknek.

A Hertha pénteken Stuttgartban lép fel, a tabellautolsónál, igazi „hatpontos” mérkőzésen. Hiszen Dárdai Pál számára egyelőre aktuális a híres amerikai film címe: Minden héten háború…

♦ A jégkorong EBEL-ben a Fehérvár pénteken elkezdi a szezon legfontosabb sorozatát, a rájátszást. A Vienna Capitals elleni esélyeket latolgatta Szűcs András. Ugyanő Szélig Viktorral is beszélgetett, az apropó: a szaporrói hős 40. életévében befejezte tartalmas pályafutását.

Michelisz Norbert pedig Argentínában indítja 2015-öt – Tóth Anitának elmesélte, hogy már piszkosul hiányzott neki a versenyek hangulata, atmoszférája.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik