NS: Ricciardo el sem hiszi, irány a szlovéniai pokol! - kedd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.09. 22:50
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

• Tovább erősíti védelmét a Ferencváros. Az immár a magyar válogatottban is bemutatkozó Bosnjak Predrag után a Wisla Krakkóból érkező lengyel U21-es válogatott Michal Nalepa is aláírt az Európa-liga-selejtezőre készülő zöld-fehérekhez.

• Luis Suárez még csak most dobta el a mankót, de máris a négy évvel ezelőttinél is fényesebb vb-szereplést vizionál. Az uruguayiak csodacsatára biztos abban, hogy ha nem is a rajtra, de a folytatásra teljesen felépül, és az elődöntőnél is messzebbre vezeti csapatát.

• Férfi kézilabdázóink háromgólos előnyt harcoltak ki a szlovénok elleni világbajnoki selejtező visszavágójára. A kilencgólos Harsányi Gergely azt is elmondta Simon Józsefnek, hogy bár a vasárnapi csata hevében kiugrott a térde, úgy fest, emiatt nem kell kihagynia a velenjei második meccset.

• Rafael Nadal képtelen elfáradni, és képtelen salakon veszíteni. A spanyolok világelsője lehengerlő teljesítménnyel nyerte meg vasárnap a Roland Garros férfi egyesét, ezzel kilencedszer diadalmaskodott Párizsban, 14-szer Grand Slam-tornán, amellyel beérte az örökrangsor második helyén Pete Samprast...

• Kanadára figyeltek a Formula–1-es rajongók, és azt láthatták, hogy valami nem stimmel az idényben eddig domináns Mercedesszel. Lewis Hamilton kieséséből és Nico Rosberg visszaeséséből az élete első F1-es futamgyőzelmének örvendő Daniel Ricciardo profitált a legtöbbet.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik