NS: mit írna alá az exchelsea-s finn?; Vignjevics és Lisztes latolgat - péntek

Vágólapra másolva!
2014.04.03. 23:35
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
Újpesten a Fradi: összehasonlítottuk Vasziljevicset és Bödét, múltat idézünk, és beszámolunk arról is, hogy Kabát Péter ezen a hétvégén is legfeljebb a lelátóról szurkolhat a csapatának.

A pécsi labdarúgók szerdán kiestek a Ligakupából, ráadásul a klub arról is értesülhetett, hogy a volt vezetőedző, Supka Attila végrehajtást kezdeményez ellen, hogy hozzájusson kintlévőségéhez. A klub illetékeseit ez egyelőre nem túlságosan zavarja.

Klubvezetők, szövetségi kapitányok és szponzorok nézik rettegve a bajnoki sorozatok mellett a BL,majd nyáron a vb küzdelmeit – bármikor bárki kidőlhet. Cristiano Ronaldo szerencséjére csak vaklárma volt a sérülése, Zlatan Ibrahimovic viszont minimum egy hónapig harcképtelen.

Az európai vigaszdíjért, avagy az Európa-liga trófeájáért már csak nyolcan vannak versenyben. Csütörtökön lejátszották a negyeddöntők első felvonását.

Cseh László hazaérkezett az Egyesült Államokból, ahol egyebek mellett a nagy Ryan Lochte-val is együtt készült. Bár néhány fogást érdemesnek tartott arra, hogy a jövőben beépítse az edzésmunkájába, a magyar úszó állítja: nem kell hasra esni a legnagyobbaktól sem.

Hanga Ádám Euroliga-karriercsúcsot jelentő tíz ponttal zárta a török Fenerbahce elleni meccset, amelyen együttese, a spanyol Laboral Kutxa nagy meglepetésre 22 ponttal győzött.

Ligeti Dániel tavaly elrontotta a budapesti birkózó-világbajnokságot, a finnországi Vantaában azonban felállhatott az Eb-dobogóra, amint az Szurdi István helyszíni jelentéséből is kiderül. Ligeti szőnyegre lépése előtt azonban kollégánk az egykori chelsea-s Mikael Forssell-lel készített exkluzív interjút, egyebek mellett az ősszel kezdődő labdarúgó Eb-selejtezők finn–magyar rivalizálásról.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik