HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.09 23:28 Frissítve: 2018.06.09 23:39

NS: Leekens nem mond le, Szalah reménykedik, Halep célba ért – vasárnap

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

HIRDETÉS


Negyedik mérkőzésén sem tudta megszerezni első győzelmét Georges Leekens irányításával a magyar labdarúgó-válogatott. Sőt, újabb vereséget kellett elkönyvelnie, igaz, balszerencsés körülmények között, hiszen az ausztrálok első gólját kapushiba előzte meg, a második öngól volt. A belga szakemberrel tehát nem sok sikerélménye van a nemzeti együttesnek, ennek ellenére a kapitánynak esze ágában sincs lemondani, ezt megerősítette a meccset követő sajtótájékoztatón is. Hogy mi mindent mondott még, megtudhatják beszámolónkból.

Amióta sérülés miatt le kellett jönnie a pályáról a Bajnokok Ligája döntőjében, a futballvilág lélegzetvisszafojtva figyeli, sikerül-e felépülnie a labdarúgó-világbajnokság rajtjáig Mohamed Szalahnak. Az egyiptomiak klasszisa reménykedik, hogy ott lehet a pályán Uruguay ellen, de közben arra is vállalkozott, hogy terjedelmes interjút adjon. A cikkből kiderül az is, miként emlékszik a Sergio Ramosszal történt összecsapásra, s mit szól a Real Madrid védőjének a közösségi oldalakon küldött üzeneteihez.

Három elvesztett Grand Slam-döntő után célba ért Simona Halep. A román teniszezőnő nyerte meg Párizsban a francia nyílt nemzetközi teniszbajnokság női egyesét. A fináléra sok román szurkoló érkezett, a találkozót követő sajtótájékoztatón azonban Halep cáfolta, hogy ő vette volna nekik a belépőket, bár nem tagadta, hogy korábban már zsebbe nyúlt azért, hogy drukkerei a helyszínen biztathassák. Hogy mit mondott neki edzője a meccs előtt, s mire gondolt az utolsó játék előtt, megtudják interjúnkból.

Vasárnap kezdődik a férfi kosárlabda NB I bajnoki döntője. A fináléba a Szolnok és a Falco került be. A két együttes az évad során a bajnokságban, a Magyar Kupában és a FIBA Európa-kupában is szembe került egymással. Az aranycsata előtt a két szerb szakvezetőt, Dragan Alekszicset és Szrecsko Szekulovicsot kértük meg arra, hogy válaszoljon hat kérdésünkre. Hogy miként látják az esélyeket, előléphet-e szerintük valaki a kispadról főszereplővé, s mennyit jelenthet a szombathelyi Govens hiánya, erről is beszéltek a trénerek.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.24 23:31:33

Magyar válogatott SINKOVICS GÁBOR

A belgák korábbi klasszisa a Nemzeti Sportnak adott interjúban azt mondta, Belgium megnyerheti a vb-t.

2018.06.24 23:47:15

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Ez még akkor is igaz, ha mostanság már leginkább háborúznak és nem futballoznak a csapatok. Az éppen aktuális oroszországi világbajnokságon is.

2018.06.22 23:50:21

Magyar válogatott BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Rossi olyannak lát minket, amilyennek mi szeretnénk látni, illetve láttatni magunkat.

2018.06.21 00:28:35

Magyar válogatott S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. A 69 évesen amúgy fess, mindig jól öltözött Leekens tulajdonképpen nem rítt ki a magyar labdarúgásból: igazi dumagép volt, a verbális futball professor emeritusa.

HIRDETÉS
HIRDETÉS