nemzetisport.hu 2015.12.13 23:31 Frissítve: 2015.12.13 23:32

NS: Dzsudzsák eltekint az asztalcsapkodástól; Kiss Éva nem jós – hétfő

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:


 

Dzsudzsák Balázs tudja, hogy a földön kell maradnunk, mégis bizakodó. Válogatottunk csapatkapitánya az Eb-sorsolás ismeretében nem csapkodja örömében az asztalt – arra ugyanis egyszer már ráfázott valaki –, de egyetért azzal, hogy kerülhettünk volna nehezebb csoportba is. Pietsch Tibornak azt is elmondta, hogy jó érzései vannak az Eb-vel kapcsolatban, s arról is beszélt, hogy portugál és cseh csapattársai mit üzentek neki a sorsolás után. A párizsi sorsolás helyszínén tartózkodó Szeli Mátyás az ellenfelek kapitányait faggatta, s a sajtóvisszhangnak is utánanéztünk csoportellenfeleinknél.

♦ Balajcza Szabolcs, az újpestiek kapusa elégedetten idézte fel a szombat este a Groupama Arénában történteket, elvégre a nagy rivális Ferencvárost győzték le. A csapat gólgyárosáról, a szenegáli Mbaye Diagne-ról is beszélt, öntörvényűnek tartja, de mint mondja, a társak egyre jobban elfogadják a „furcsa személyiségű” támadót, hiszen az eredményessége sok mindent feledtet.
 
♦ A mieink számára ma kezdődik az egyenes kieséses szakasz a női kézilabda-világbajnokságon, azaz itt már nem lehet hibázni. A lengyelek elleni nyolcaddöntő előtt Bálint Mátyás Kiss Évával beszélgetett. A válogatott kapusa nem akar jósolni, s mint elmondta, számára mindegy, ki áll a kapuban, a lényeg, hogy nyerjen a csapat. Egyetértünk!

Kiss László, az úszók szövetségi kapitánya ma ünnepli 75. születésnapját. Kovács Erikának a medencék világában eltöltött 68 évről, szép emlékekről, emlékezetes aranyakról, nagy sikerekről, örömkönnyekről is beszélt a riói olimpiára készülő nagypapa.
2019.10.21 22:35:46

Magyar válogatott SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. Az elmúlt évtizedekben egyetlen magyar labdarúgónak sem adatott meg az, ami Szoboszlai Dominiknak, hogy ilyen fiatalon bedobják a mély vízbe, ami persze nagyrészt szorgalmának és tehetségének is köszönhető.

2019.10.16 13:42:26

Magyar válogatott SOMOGYI ZSOLT

Ketten már visszavonultak, s ott lesznek a brazíliai U17-es vb-re utazó stábban.

2019.10.16 11:27:28

Magyar válogatott P. K.

Gulácsi, Orbán és Szalai játszott a legtöbbet; amikor Pátkai kezdett, mindig nyertünk.

2019.10.15 21:31:37

Magyar válogatott THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A jelenlegi válogatottban kevesen vannak közülük.