NS: Dárdai a bőség zavarával küzd; Alonso máshogy emlékszik - péntek

Vágólapra másolva!
2015.03.26. 23:59
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
♦ Kapusfronton a bőség zavarával küzd Dárdai Pál szövetségi kapitány, akinek a következő napokban arról is döntenie kell, hogy a görögök elleni Eb-selejtezőn Király Gábornak, Dibusz Dénesnek vagy Bogdán Ádámnak szavaz-e bizalmat. Galambos Dániel mindhárom jelölttel beszélgetett, s mint kiderült, egy posztért versengenek, mégis van, amiben egyetértenek. Pietsch Tibor a görögöket jól ismerő Détári Lajost faggatta az esélyekről, múltidéző, jóslatok, egyszóval minden, a hétvégi Európa-bajnoki selejtezőről a pénteki Nemzeti Sportban.

♦ Thomas Doll, a Ferencváros szakvezetője meglepőt húzott, amikor Somáliának a hátvédek előtti védekező feladatot adta. A brazil légiós arról is beszélt Babják Bencének, hogy miként érzi magát a rablóból lett pandúr szerepében.

♦ Miközben Azerbajdzsánban az első Európai Játékokra készülnek, öt „renitens” sportág vezetői – atlétika, úszás, evezés, triatlon, kerékpár – bejelentették, hogy 2018-ban közös Európa-bajnokságot rendeznek. Hogy mi van a háttérben? Mi más lenne, mint a pénz…

♦ A Malajziai Nagydíj előtt nem is a hétvégi esélyekről esett a legtöbb szó, mindenki Fernando Alonsóra figyelt. A spanyol pilóta először beszélt a tesztbalesetéről, s bizony mindenkit meglepett, hogy szinte mindenben szembement a McLaren hivatalos verziójával. A kommunikációs zűrzavarban Zsoldos Barna próbált eligazodni.

Varga Dániel magasra tette a lécet, ugyanis nem elégszik meg azzal, hogy a Szolnokkal bejutott a vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőjébe, határozott célja, hogy csapata csoportelsőként utazzon Barcelonába.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik