NS: remekül sikerült hangolás; BL-döntő minden mennyiségben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.05. 23:33
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Szombati számunkban 11 oldalon, valóban minden apróságra kiterjedően foglalkozunk a tavasz egyik legnagyobb érdeklődéssel várt nemzetközi mérkőzésével, a Juventus–Barcelona BL-döntővel. Kollégáink Berlinben exkluzív interjút készítettek a vb-aranyérmes német Bodo Illgnerrel, aki szerint a Barcelona támadósora különleges minőséget képvisel. Vélemények, fogadkozások mindkét oldalról, kétoldalas óriás infografika, rajta minden, amit a két csapatról tudni érdemes, némi magyaros múltidéző, s persze összegyűjtöttük a sorozat legeredményesebb magyar futballistáit is.Szombati számunkban 11 oldalon, valóban minden apróságra kiterjedően foglalkozunk a tavasz egyik legnagyobb érdeklődéssel várt nemzetközi mérkőzésével, a Juventus–Barcelona BL-döntővel. Kollégáink Berlinben exkluzív interjút készítettek a vb-aranyérmes német Bodo Illgnerrel, aki szerint a Barcelona támadósora különleges minőséget képvisel. Vélemények, fogadkozások mindkét oldalról, kétoldalas óriás infografika, rajta minden, amit a két csapatról tudni érdemes, némi magyaros múltidéző, s persze összegyűjtöttük a sorozat legeredményesebb magyar futballistáit is.

A magyar labdarúgó-válogatott Debrecenben 4–0-ra legyőzte Litvániát. Az első félidőben gólerősen, jól teljesítő Dárdai-csapat a szünet után ugyan valamivel döcögősebben játszott, ám összességében nem lehet okunk panaszra, soha rosszabb főpróbát egy létfontosságú Eb-selejtező előtt. Tudósítás, vélemények, edzői nyilatkozatok, elemzések.

Ezen a héten Kanadában turnézik a száguldó cirkusz, s bár pénteken a pályán a szabadedzéseket rendezték, mégis inkább Max Verstappen szolgáltatta a nap témáját. A holland tipikus tinédzser, a tanácsokat nem fogadja meg, sőt alkalmanként még oda is szúr az idősebbeknek, így aztán a megjegyzéseivel többeket is magára haragított. De vajon mint mondott az F1 tinije?

Csiki Norbert, Horváth Zsolt és Pölöskei Zsolt is kihívásra vár, avagy kulcsemberek távozhatnak az MTK-tól, akik egyelőre a szabadságukat töltik, és az első edzés után döntenek.

A Hátsó füves című sorozatunk következő állomása Lipót. NB I-es szintű gyepszőnyeg, automata öntözőrendszer, világítás és teljhatalmú mecénás az országos hírű pékség tulajdonosa. A falu kérésére mégis visszalépett az egyesület az NB III-tól, a nép visszasírta a szomszédos riválisokat. Csillag Péter riportja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik