Női válogatott: négygólos magyar siker a bolgárok ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.07. 18:43
A női labdarúgó-válogatott végig dominálva magabiztos győzelmet aratott a bolgárok ellen a két csapat balmazújvárosi felkészülési mérkőzésén.

Az ősszel kezdődő világbajnoki selejtező-sorozatra készülő csapat az mlsz.hu beszámolója szerint rögtön a kezdés után magához ragadta a kezdeményezést, már az első negyed órában több nagy helyzetet sikerült kialakítani.mlsz.hu beszámolója szerint rögtön a kezdés után magához ragadta a kezdeményezést, már az első negyed órában több nagy helyzetet sikerült kialakítani.

A vezető gólra a 23. percig kellett várni, amikor Vágó Fanni tette ki a labdát a bal oldalon felfutó Tóth Gabriellának, aki egyből centerezett, az érkező Mosdóczi Evelin pedig közelről a hálóba továbbított (1–0).

Hét perccel később ismét Vágó Fanni volt az előkészítő, nagyszerűen játszott össze Zágor Bernadettel, aki a balösszekötő helyén betört a 16-oson belülre, majd a kapus mellett a jobb sarokba lőtt (2–0).

A játék képe a fordulás után sem változott, ami az 55. percben eredményezett újabb magyar gólt: az eddig előkészítésben jeleskedő Vágó Fanni lőtt 17 méterről a kapuba (3–0).

A végeredményt egy szöglet utáni fejessel Zeller Dóra állította be, így Markó Edina csapata 4–0-s győzelmet aratott.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG–BULGÁRIA 4–0 (2–0)
MAGYARORSZÁG:
Szőcs Réka – Mosdóczi Evelin (Papp Dóra, 72.), Szeitl Szilvia, Szabó Viktória, Tóth Gabriella (Pinczi Anita, 72.) - Fenyvesi Evelin (Tóth Alexandra, 62.), Hummel-Smuczer Angéla (Nagy Ágnes, 46.) – Rácz Zsófia (Nagy Lilla, 62.), Vágó Fanni, Zeller Dóra – Zágor Bernadett (Németh Loretta, 46.)
Gólszerző: Mosdóczi 23., Zágor 30., Vágó 55., Zeller 83.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik