Női válogatott: „Itthon muszáj győznünk a szlovákok ellen!”

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2020.10.23. 07:02
Újabb magyar-szlovák összecsapás az Eb-selejtezőn! Most azonban a női labdarúgó-válogatottunkon a sor, hogy megmutassa északi szomszédjainknak, ki a jobb a pályán. Markó Edina együttese péntek 20 órától játszik az Illovszky Rudolf Stadionban. 

Bő egy éve Szalai Ádámék nyilván felfokozott hangulatban játszhattak a szlovákok ellen, arra voltunk kíváncsiak, vajon a lányok is azt érzik-e, hogy ilyenkor jobban figyelnek rájuk a szurkolók.

„Abszolút ez a helyzetnálunk is válaszolta Fenyvesi Evelin, a magyar női labdarúgó-válogatott középpályása.– Két azonos képességű csapatról beszélünk, a kinti meccsen 0–0-t játszottunk. Az egy igen magas színvonalú találkozó volt, nagyon sok párharccal, amelyeket itthon is meg kell nyernünk. Ezekből előnyt kell kovácsolnunk, gólhelyzeteket kialakítani. Sajnos ott kimaradtak a helyzeteink, remélem, most sikeresebbek leszünk. Itthon muszáj lesz győznünk!

Markó Edina szövetségi kapitány arról beszélt, hogy egy éve tartó sakkjátszma zárulhat le pénteken, az Illovszky Rudolf Stadionba, ahová természetesenminél több szurkolót várnak!Videónkból még több részlet kiderül a találkozóval kapcsolatban.

EB-SELEJTEZŐ, F-CSOPORT
Október 23.
20.00:
Magyarország–Szlovákia (Tv:M4 Sport)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik