Női labdarúgás: 12 szerzett gól, két magyar győzelem

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.26. 08:07
Korosztályos női válogatottjaink két győzelmet is arattak kedden: az U19-esek Kaján Zsanett négy góljára építve 10–0-ra verték Ciprust Bükön, míg az U17-esek idegenben, Ballymenában győzték le 2–1-re Észak-Írországot.

„Igyekeztünk az ellenféltől függetlenül, a képességeinknek megfelelően futballozni – mondta az U19-esek szövetségi edzője, Turtóczki Sándor az mlsz.hu-nak. - Az első félidő nagyjából rendben volt, de a második félidei játékkal elégedetlen vagyok. Természetesen nem a gólok számával, hanem a mutatott játékkal van probléma.”Turtóczki Sándor az mlsz.hu-nak. - Az első félidő nagyjából rendben volt, de a második félidei játékkal elégedetlen vagyok. Természetesen nem a gólok számával, hanem a mutatott játékkal van probléma.”

„Mindkét félidőt visszafogottan kezdtük, de mind a két alkalommal gyorsan magunkra találtunk. Nagyon nagy pozitívuma a mérkőzésnek, hogy sikerült fordítanunk, és a vége előtt meg tudtuk szerezni a győztes gólt az inkább erőfocit játszó hazai csapat ellen” – idézi Schumi Dorottyát, az U17-esek szövetségi edzőjét a szövetség honlapja.

U19-ES NŐI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország–Ciprus 10–0 (5–0)
Bük
Magyarország:
Mészár Krisztina – Madarassy Kitti, Turányi Lilla, Bokor Adrienn, Szabó Dorottya – Németh Napsugár (Gruber Brigitta, 77. p.), Farádi-Szabó Edina – Csányi Diána, Kaján Zsanett, Gelb Mónika (Magyarics Zoé, 77. p.) – Kós Petra (Kocsán Petra, 77. p.).
Gólszerző: Kaján (34., 80., 86., 92.), Csányi (27., 89.), Szabó D. (14.), Kós (15.), Gelb (32.), Kocsán (85.)

U17-ES NŐI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Észak-Írország-Magyarország 1–2 (0–0)
Ballymena

Magyarország: Varga Luca – Anda Letícia, Fülöp Adél (Vasas Lea, 68.), Csigi Eszter, Pilán Tímea – Zágonyi Barbara, Csanálosi Anada – Csiki Anna, Antal Anita (Dorner Dóra, 65.), Oláh Adrienn – Kiss Stella (Vári Viktória, 53.)
A magyarok egyenlítő gólját Oláh Adrienn szerezte a 64. percben, a 82. percbenegy öngól döntött a mieink javára az mlsz.hu beszámolója szerint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik