MLSZ: kiemelkedő nézettségi adatokat produkált a holland-magyar

Vágólapra másolva!
2011.04.01. 09:06
A Magyar Televízió hivatalos statisztikái szerint a Hollandia–Magyarország Európa-bajnoki selejtező második félidejében az m1 volt a legnézettebb hazai adó – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.

A Magyar Televízió egyes csatornáján múlt héten pénteken, és e hét kedden is a Hollandia elleni Eb-selejtező mérkőzés volt a nap legnézettebb műsora. Az amszterdami visszavágó már az első félidőben is jócskán felülmúlta az m1 átlagos nézőszámát, a találkozó második félidejében pedig a 18 éven felüli lakosság átlagosan több mint 10 százaléka (egyes időszakokban közel 12 százaléka) követte figyelemmel az összecsapást.

A meccs második félidejében az m1 volt a legnézettebb hazai csatorna, megelőzve a kereskedelmi televíziókat is. A közvetítés ideje alatt közel 2.4 millióan kapcsoltak az m1-re.

Már a pénteki hazai mérkőzés első félidejében is elérte a nézettségi arány a 10 százalékot, de az eredmény kedvezőtlen alakulásával a nézőszám is csökkent. A csatorna így is 2 milliónál több nézőt ért el, vagyis ennyien kapcsoltak át hosszabb-rövidebb időre a közvetítésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik