Minifutball: harmadik helyet értünk el Horvátországban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.24. 18:58
Az augusztusban, Székesfehérváron megrendezésre kerülő minifutball Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott négycsapatos tornán járt Horvátországban, Zágrábban, ahol a harmadik helyen végzett.

A mieink az Eb-2. hazaiakkal, az Eb-3. bosnyákokkal, illetve a franciákkal találkozott. A viadal első napján szinte a buszból kipattanva 2–1-re kikaptak a Boszniától Reveland Zoltán kiválasztottjai, a mieink gólját Gál József szerezte.

A második összecsapáson hiába talált be Jenei Ottó és Béres Ferenc is, a hibákat kegyetlenül kihasználó házigazdák 4–2-re nyertek. Másnap jöhetett a franciák elleni találkozó, amely már jobban sikerült és 3–1-es sikert hozott (a gólokon Sipos Adrián, Devits Ádám és Béres Ferenc osztozott).

A lebonyolítás sajátossága miatt a harmadik helyért zajló helyosztón is a gallok következtek, de ezúttal még rosszabbul jártak és 5–1-re kaptak ki, a magyar csapatban ezen a meccsen Szabó Zsolt (2), Devits, Béres és Jenei talált be.

Reveland Zoltán tartalékos csapata értékes tapasztalatokkal gazdagodott, ahogy a szövetségi kapitány is, az Európa-bajnoki szűkebb keret kijelölését illetően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik