Magyar válogatott: „Lám, a norvégok is lenéztek minket…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.01. 09:19
Sallai Sándor, korábbi 55-szörös magyar válogatott labdarúgó esélyt latolgatott a hamarosan kezdődő franciaországi Európa-bajnokság előtt.

„Egy ilyen tornán bármi előfordulhat – idézi a szon.hu az 56 éves Sallait. – Ha a három mérkőzésből egyet megnyerünk, már továbbjuthatunk a csoportból. Az osztrákok és az izlandiak ellen lehet keresnivalónk, a portugálok kétségkívül jobbak nálunk.”idézi a szon.hu az 56 éves Sallait. – Ha a három mérkőzésből egyet megnyerünk, már továbbjuthatunk a csoportból. Az osztrákok és az izlandiak ellen lehet keresnivalónk, a portugálok kétségkívül jobbak nálunk.”

„Lám, a norvégok lenéztek minket, és a két mérkőzés alapján rászolgáltunk az Eb-részvételre. Tisztában vagyok a csapatunk hiányosságaival, korlátaival, de az is látszik, hogy a játékosok nagyon éhesek a sikerre. Ha ez a mentalitás némi szerencsével párosul, túlélhetjük a csoportkört.”

Sallai Sándor unokaöccse, Sallai Roland is tagja volt a válogatott bő keretének, ám az Európa-bajnokságra utazó 23 fő közé nem került be. A 19 éves játékos ugyanakkor ott maradt az ausztriai edzőtáborban, sőt tapasztalatszerzés céljából Németországba is elutazik.

A MAGYAR VÁLOGATOTT 23 FŐS KERETE
KAPUSOK: Király Gábor (Haladás), Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig)
VÉDŐK:
Bese Barnabás (MTK), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Juhász Roland (Videoton), Kádár Tamás (Lech Poznan), Korhut Mihály (DVSC-Teva), Lang Ádám (Videoton)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Elek Ákos
(DVTK), Gera Zoltán (Ferencváros), Kleinheisler László (Werder Bremen), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Nagy Ádám (Ferencváros), Pintér Ádám (Ferencváros), Stieber Zoltán (Nürnberg)
TÁMADÓK: Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (Bursaspor), Németh Krisztián (al-Garafa), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Szalai Ádám (Hannover)
Szövetségi kapitány: Bernd Storck

A KIMARADÓK: Megyeri Balázs (Getafe), Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin), Kocsis Gergő (Puskás Akadémia), Korcsmár Zsolt (Vasas), Sallai Roland (Puskás Akadémia), Vida Máté (Vasas).

Szurkolj élőben az Eb-n!www.pegazus.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik