Magyar–román: Király hiányolja Juhászt, de elégedett Guzmiccsal

Vágólapra másolva!
2015.09.05. 07:39
Király Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa szerint értékes pontot szereztünk a románok elleni döntetlen alkalmával az Európa-bajnoki selejtezőn. Juhász Roland a sérülése miatt nem játszik hétfőn, ám Király elégedett volt a helyettesével, Guzmics Richárddal.

„Értékes pontot szereztünk, figyelembe véve a csapatok helyzetét – mondta Király Gábor. – Románia a hetedik helyen áll a világranglistán és a tabellán is előttünk van. Nem kaptunk ki tőlük hazai pályán, sőt, gólt sem szereztek, ez mindenképpen nagyon fontos, ebből lehet tovább építkezni.” Király Gábor. – Románia a hetedik helyen áll a világranglistán és a tabellán is előttünk van. Nem kaptunk ki tőlük hazai pályán, sőt, gólt sem szereztek, ez mindenképpen nagyon fontos, ebből lehet tovább építkezni.”

„Megfelelően kemények voltunk. Azt mondtam a mérkőzés előtt, hogy remélem, nem lesz hiányérzetünk. Munkában, erőben kitettek magukért a srácok, míg a játékban egyértelmű, hogy van hová fejlődni. Voltak helyzeteink, jó lett volna gólt szerezni.”

„Jön is a következő találkozó, figyelnünk kell mindenre. Eddig csak a románok elleni meccsre összpontosítottam, az északírekkel akkor foglalkozom, ha befejeztem a nyilatkozatokat… Gera Zoli visszatér, de sokan voltak, akik rengeteget futottak, míg Juhász Roli megsérült. A helyére beálló Guzmics Ricsi jól megoldotta a feladatát, nem kaptunk gólt, stabilak voltunk.”

„Mindenképpen pozitívnak ítélem meg ezt az egy pontot. Lehetett volna több, de a románoknak is megvoltak a helyzeteik, okosan próbáltak játszani, a védelmünk viszont jól zárt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik