Magyar-görög: Torghelle nem talál negatívumot Dárdai csapatában

Vágólapra másolva!
2015.03.25. 10:17
A görög gazzetta.gr hosszabb interjút készített az MTK negyvenkétszeres magyar válogatott centerével, Torghelle Sándorral – a karrierje során a Panathinaikoszban és a PAOK-ban is szereplő csatár természetesen a vasárnapi Eb-selejtezőről beszélt.

„Nem mernék fogadni erre a meccsre, teljesen nyílt a végkimenetele. Hiba lenne azt gondolnunk, hogy a görög csapatnak már vége az őszi eredmények miatt. A görög keret jó képességű, minőségileg talán még erősebb is. Ugyanakkor a magyar válogatott erős hazai pályán, ráadásul telt ház buzdítja” – idézi Torghellét a gazzetta.gr. A csatár úgy véli, Dárdai Pál szövetségi kapitány a döntetlennel sem lenne elégedetlen.Torghellét a gazzetta.gr. A csatár úgy véli, Dárdai Pál szövetségi kapitány a döntetlennel sem lenne elégedetlen.

„A görög válogatottnak nem szabad kinyílnia és nagy szabad területeket hagynia hátul, mert akkor megbűnhődik. A magyar csapatnak a döntetlen sem rossz, a görögnek viszont csak a győzelem adhat bármi reményt. Az eredménykényszer nem rajtunk lesz. Dárdai Pál rövid kapitánysága alatt remek csapatot kovácsolt, megtalálta a közös nyelvet a játékosokkal, akik megértik és hallgatnak rá – hiteles figura előttük. A válogatott azt játssza, amit kigondolt. Most nem is találok negatívumot a magyar csapattal kapcsolatban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik