Magyar-görög: „Jobb lenne, ha több ponttal állnának a görögök”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.27. 12:15
Szűcs Lajos, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa kapusa szerint kedvezőbb helyzetben lenne a magyar válogatott Görögország ellen az Európa-bajnoki selejtezőn, ha ellenfele nem az utolsó helyről vágna neki az összecsapásnak.

„Senkit se tévesszen meg a csoport állása, a görög válogatott sokkal jobb csapat annál, mint amit a helyezése mutat – mondta Szűcs Lajos a veol.hu-nak. – Talán kissé furcsa lesz, amit mondok, de számunkra kedvezőbb volna, ha a görögöknek már lenne négy-öt pontjuk, ugyanis a mostani helyzetükben biztosan az »életükért« küzdenek.” Szűcs Lajos a veol.hu-nak. – Talán kissé furcsa lesz, amit mondok, de számunkra kedvezőbb volna, ha a görögöknek már lenne négy-öt pontjuk, ugyanis a mostani helyzetükben biztosan az »életükért« küzdenek.”

„Borzasztóan nehéz meccs lesz, ám természetesen hazai győzelmet várok. Mindenesetre a telt ház és a szurkolók várhatóan hatalmas buzdítása sokat segíthet. Hatalmas lehetőség kapujában áll a magyar válogatott. Ha nyerünk, nagy lépést teszünk az Európa-bajnokság felé.”

Meglátásához csatlakozott Csizmadia Csaba is. Mint mondta, a magyar válogatott aktuális ellenfele egyértelműen győzelmi kényszerben lesz, hiszen amennyiben ellenünk nem szerzi meg a három pontot, minden bizonnyal lemondhat az Európa-bajnokságra történő kijutásról.

„Mindent összevetve megtippelhetetlen a magyar–görög mérkőzés végeredménye – véli Csizmadia. – Nem tudni, hogy ellenfelünk milyen arcát mutatja majd az új edző irányításával. Az biztos, hogy erős csapatot alkotnak a görögök, nem az eddigi egy pontjuk alapján kell megítélni őket. Vasárnap este lépéskényszerben lesznek, nekik kell majd kezdeményezniük, mivel a döntetlen számukra semmiképpen sem jó eredmény. Úgy vélem, nekünk az egy pont is megfelelő lehet, de szurkolok a srácoknak, hogy győztesen hagyják el a pályát, és erre szerintem meg is lesz az esélyük.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik