Magyar–feröeri: majd’ 5000 jegy maradt 9 órával a kezdés előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.08. 11:45
Mégsem zárt kapus mérkőzést játszik a magyar és a feröeri labdarúgó-válogatott csütörtökön az Üllői úti stadionban. A szurkolók a szokott módon és formában juthatnak belépőhöz: csütörtökön délben a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldal tanúsága szerint még 4762 jegy várt gazdára.

A JEGYÉRTÉKESÍTŐ OLDALT ITT TALÁLJA MEG!A JEGYÉRTÉKESÍTŐ OLDALT ITT TALÁLJA MEG!

A Feröer elleni mérkőzés belépőit a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, illetve személyesen a Ticket Express két budapesti irodájában (Bálna, Syma Csarnok), a TEX hálózatában országszerte több mint 300 partnerirodában, valamint újdonságként hat NB I-es klub jegypénztárában lehet megvásárolni, nyitvatartási időben. A TEX saját, budapesti irodáiban és a kluboknál a szurkolói kártyával rendelkezők mellett a kártyával nem rendelkező drukkerek is vásárolhatnak személyesen belépőt saját részre, személyazonosságuk igazolása után – adott tájékoztatást az mlsz.hu.

Kártyatulajdonosok a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen az irodák és pénztárak nyitvatartási idejében válthatják meg a jegyeket. A határon túli érdeklődők az interneten keresztül vouchert válthatnak ki, amelyet később belépőre cserélhetnek be, illetve útlevéllel vásárolhatnak jegyet a kiemelt jegypénztárakban.

A belépők ára megegyezik a korábbi Eb-selejtezőkével, így tehát 3500, 4500, 8000, illetve 11000 forintba kerülnek.

A jegyértékesítésbe bekapcsolódó klubpénztárak címei!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik