Lőw Zsolt Neymart is meggyőzi; Ki lesz a Nemzet Sportolója?

Vágólapra másolva!
2018.10.10. 23:00
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Lőw Zsolt a világon a legszerencsésebb fickó – legalábbis ezt gondolja magáról a PSG másodedzője. A Párizsban Thomas Tuchel mellett dolgozó szakember Pietsch Tibornak részletesen mesélt arról, milyen Neymarral, Cavanival vagy Mbappéval foglalkozni, miként reagálnak a sztárok arra, amit kér tőlük, és kérhet-e tőlük autogramot vagy szelfit…
L
őw Zsolt a világon a legszerencsésebb fickó – legalábbis ezt gondolja magáról a PSG másodedzője. A Párizsban Thomas Tuchel mellett dolgozó szakember Pietsch Tibornak részletesen mesélt arról, milyen Neymarral, Cavanival vagy Mbappéval foglalkozni, miként reagálnak a sztárok arra, amit kér tőlük, és kérhet-e tőlük autogramot vagy szelfit…

Gulácsi Péter magyarul tanítja Willi Orbant. A lipcsei csapattársról kiderült, hogy hároméves koráig tanulta a magyart, ám klubbeli kapusa fontosnak érzi, hogy ebben is segítse immár válogatottbeli csapattársát. Továbbá arról is beszélt Borbola Bencének, hogy két nappal a görögök elleni Nemzetek Ligája-meccs előtt pontosan hol is tart a Marco Rossi-féle alapkoncepció kidolgozása.

Mario Mandzukic szlavóniai gyökereit is feltérképezte a horvát vb-ezüst titkait kutató sorozatában Csillag Péter. Megtudta, hogy a Juve csatára már 13 évesen 3350 métert futott a Cooper-teszten, hogy miért viseli épp a 17-es számot, és hogy miért Baden-Württembergben, azaz Németországban kezdett futballozni.

Kulcsár Győző fájdalmas elvesztése után egy hely megürült a magyar sport legnagyobbjait felvonultató exkluzív társaságban, a Nemzet Sportolói között. Kovács Erika utánajárt, miként alakul a jelölési folyamat, és hogy kik pályázhatnak a legnagyobb eséllyel arra, hogy a megbecsült 12 közé kerüljenek.

Ha pedig csütörtök, akkor ezúttal is Amerika melléklet 4 oldalon – egyebek mellett a nagy Los Angeles Lakersek felidézésével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik