Labdarúgás: rosszabbodott Mészöly Kálmán állapota

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.14. 10:40
„Sajnos, a múlt hét végén kicsit rosszabbodott” – számolt be Mészöly Kálmán állapotáról a Vasas legendájának fia, Mészöly Géza a Blikknek.

Mint ismert, a Vasas legendáját február elején agyvérzés gyanújával szállították kórházba, ám aztán kiderült, hogy Mészöly Kálmán rosszullétét infarktus okozta.

A kezeléseknek hála javult az állapota, előbb az intenzív osztályról kerülhetett ki, majd némileg megerősödve átszállították a Szent Ferenc Kórházba. Jelenleg is ott gyógyul. február elején agyvérzés gyanújával szállították kórházba, ám aztán kiderült, hogy Mészöly Kálmán rosszullétét infarktus okozta.

A kezeléseknek hála javult az állapota, előbb az intenzív osztályról kerülhetett ki, majd némileg megerősödve átszállították a Szent Ferenc Kórházba. Jelenleg is ott gyógyul.

„Sajnos, a múlt hét végén kicsit rosszabbodott apu állapota. A sok katéterezés miatt húgyúti fertőzés alakult ki a szervezetében, ezzel küszködik, és a láza is felment, amit azóta sikerült levinni – idézi a Blikk Mészöly Gézát, Mészöly Kálmán fiát. – Így kénytelen megint sokat feküdni. Pedig szépen haladt a rehabilitációs programmal. Egyre erősebb volt, és jobban mozgott, sétálgatott.”

„Most kicsit változott a programja, sokat pihen, a tornagyakorlatokat nem végzi néhány napig. Szerettük volna átvinni másik kórházba egy vizsgálatra, hogy újabb információnk legyen a koszorúér-szűkületével kapcsolatban, de így erre is várnunk kell. Bízunk benne, hamarosan újra erőre kap, és minden rendben lesz. Nem adja fel, abban biztos vagyok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik