Labdarúgás: országgyűlési képviselők a lelkészek ellen

GY. I.GY. I.
Vágólapra másolva!
2019.03.24. 09:11
Az országgyűlés labdarúgó-válogatottja régi adósságát törlesztette, amikor Miskolcon vendégül látta a kárpátaljai református lelkészek együttesét a DVTK stadionjában.

„Nekem mindig nagy öröm, ha – igaz, már civilben – a gyepre léphetek” – mondta a DVTK legendás kapusa, Veréb György, s a szavait Szinay Attila, az agrártárca helyettes államtitkára, a diósgyőri birkózók első embere egészítette ki: „Óriási élmény volt nekem diósgyőri szurkolóként, vezetőként ebben a szentélyben győztes találkozón gólt lőni.”„Nekem mindig nagy öröm, ha – igaz, már civilben – a gyepre léphetek” – mondta a DVTK legendás kapusa, Veréb György, s a szavait Szinay Attila, az agrártárca helyettes államtitkára, a diósgyőri birkózók első embere egészítette ki: „Óriási élmény volt nekem diósgyőri szurkolóként, vezetőként ebben a szentélyben győztes találkozón gólt lőni.”

A találkozót ugyanis 3–2-re megnyerte az országgyűlés csapata – gólszerző Szinay, Ungvári, Szondi, ill. Géczi (2). A jószolgálati meccs után Kövér László házelnök a következőket mondta: „Nem a személyes példamutatás vezényelt ide, hanem a hobbi, a labdarúgás szeretete. A vasárnapi Eb-selejtezőn a helyszínen szurkolnék, de hivatalos programom lesz Pöstyénben, ahol a visegrádi négyek parlamenti elnökei találkoznak.”

A csapatok képviselői a banketten megállapodtak abban, hogy az idén Kárpátalján is találkoznak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik