Katar: Djokovics és Di María után Németh baját is itt látják el

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.03. 09:37
Mint beszámoltunk róla, Németh Krisztián sérülést szenvedett csapata, az al-Garafa Umm-Szalal elleni kupameccsén. A vizsgálatok kimutatták, nincs szakadás a térdében, így csak két-három hetes kihagyás vár rá.

A magyar válogatott támadó kezdő volt, de mindössze 14 percet töltött a pályán. Csapata nélküle is sikerrel vette az akadályt, az 1–1-es végeredmény után tizenegyesekkel jutott a következő körbe. Németh Krisztiánra intenzív rehabilitációs kezelések várnak, ám két-három hét után már százszázalékos állapotba kerül.

A rehabilitációval vélhetően nem lesz probléma, a világhírű dohai Aspetar Egészségügyi Központot nemrég Novak Djokovics dicsérte, az atléta Justin Gatlin is ott gyógyult, a PSG argentin csillaga, Ángel Di María is náluk jött rendbe, nemrég a Chelsea korábbi világklasszisa, Didier Drogba is ott kezeltette magát – a sportorvoslás területén a világ legjobbjaként számon tartott intézmény segít a magyar futballistának a mielőbbi visszatérésben.

A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBÓL KIDERÜL, MIT GONDOLT NÉMETH A LÖVÉS PILLANATÁBAN, ÉS HOGY LÁTJA HELYZETÉT MOST, VALAMINT AZT IS MEGTUDHATJÁK, MIKOR UTAZHAT MAGYARORSZÁGRA A TÁMADÓ.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik