Így vélekedik Rossi Szalairól; Miklerrel remekelt a Veszprém

Vágólapra másolva!
2018.10.14. 23:30
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Hétfő este Tallinnban vendégszerepel a magyar labdarúgó-válogatott. A Nemzetek Ligája sorozatban először találkozik az észtekkel, akik sem pontot, sem gólt nem szereztek az első három találkozón. A magyar válogatott sajtótájékoztatóján Marco Rossi szövetségi kapitány mégis elismerően beszélt az ellenfélről, az olasz szakember szerint az észtek többet érdemeltek volna annál, mint amit a táblázat tükröz. Szóba került a beszélgetésen Szalai Ádám helyzete is. Hogy miként vélekedik a kapitány a csatár teljesítményéről, kiderül helyszíni riportunkból.
Hétfő este Tallinnban vendégszerepel a magyar labdarúgó-válogatott.
A Nemzetek Ligája sorozatban először találkozik az észtekkel, akik sem pontot, sem gólt nem szereztek az első három találkozón. A magyar válogatott sajtótájékoztatóján Marco Rossi szövetségi kapitány mégis elismerően beszélt az ellenfélről, az olasz szakember szerint az észtek többet érdemeltek volna annál, mint amit a táblázat tükröz. Szóba került a beszélgetésen Szalai Ádám helyzete is. Hogy miként vélekedik a kapitány a csatár teljesítményéről, kiderül helyszíni riportunkból.

Tavasszal még a kiesés ellen küzdött a Sopron férfi kosárlabdacsapata, az új bajnokságban azonban sorozatban szállítja a meglepő győzelmeket. Sabáli Balázs gárdája mind a két legutóbbi bajnoki döntőst legyőzte, a hétvégén éppen a Szolnokot. A szakember szerint sok összetevője van annak, hogy a tavalyinál sikeresebben szerepelnek, de figyelmeztetett, hogy még csak a szezon legelején járunk, s a várható légióscserék átírhatják az erőviszonyokat. Hogy milyen terveik vannak erre az évadra, kiderül interjúnkból.

Mikler Roland pazar védéseinek is köszönhette a Veszprém, hogy a Bajnokok Ligája csoportkörében sikerült legyőznie a címvédő Montpellier gárdáját. A válogatott kapus munkatársunk kérdésére felidézte a meccs utolsó mozzanatát, azt a pillanatot, amikor elképesztő bravúrral hárította Asem Mamduh lövését. Hogy mi minden változott a magyar együttes háza táján az edzőváltás óta, az is kiderül interjúnkból.

Közeleg a budapesti birkózó-világbajnokság, ennek apropóján Népsport mellékletünkben felidézzük a magyar fővárosban korábban megrendezett vb-ket. Első alkalommal hat évtizeddel ezelőtt lehettünk házigazdák, akkor még a Margitsziget volt a helyszín, azaz szabadtéren zajlottak a küzdelmek. A magyar csapatból Polyák Imre lett aranyérmes. Hogy mikor voltunk még vendéglátók, s e versenyeken milyen eredményeket produkáltak a mieink, elolvashatják cikkünkben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik