L. P. I. 2019.11.11 22:37

Gera: Eseménydús este lesz; Liu Shaolin: Basszus, Ádó...

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

 

Rossi vészhelyzetről beszél, Dzsudzsák az üresen is energiával teli Puskás Arénáról, Gera a felemelő búcsúról. Három nappal a stadionavató és egy héttel a Wales elleni Eb-selejtező előtt minden, amit labdarúgó-válogatottunk elkövetkező két fellépéséről és az új Puskás Arénáról tudni érdemes – infografikával, olaszországi Puskás-stadionnal és a Skardelli György tervezővel készült interjúval hat oldalon.

A Debrecen ellen villogó Varga Rolandnak pihenni sincs ideje. Az FTC szélsője az NB I, a válogatott és az Európa-liga okozta hármas őszi feladatról is beszélt Babják Bencének.

Szívós István emlékére is játszik az oroszok ellen a férfi vízilabda-válogatott. Märcz Tamás szövetségi kapitány Roska Emese Boglárkának azt is elmondta, hogy a januári, hazai Európa-bajnokság előtt miért van jelentősége a világligának.

Turán Frigyes kiváltságosnak érzi magát a Rally Hungary megnyerése miatt. A hétvégi rali Eb-futam magyar meglepetésgyőztese tízből tízes nehézségűnek titulálta a versenyt Tóth Anitának.

Liu Shaolin Sándor két káprázatos győzelemnek is részese volt a montreali vk-n. Olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázónk rendhagyó monológban eleveníti fel, miként élte meg öccse kizárását, az 500-as diadalt, majd a dél-koreaiakkal ezredmásodpercre pontos holtversenyt.

2019.12.08 04:13:39

Magyar válogatott S. TÓTH JÁNOS, PUSZTAI VIOLA (Monte-Carlo)

Amancio Amaro élete legszebb négy évének tartja, amikor együtt játszott a Real Madridban a magyar futball-legendával.

2019.12.07 23:45:26

Magyar válogatott S. TÓTH JÁNOS, PUSZTAI VIOLA (Monte-Carlo)

A Világ Sportlegendái-díj ünnepélyes átadásán az Aranycsapat és a Real egykori sztárját posztumusz díjjal tüntették ki.

2019.12.06 23:25:50

Magyar válogatott S. TÓTH JÁNOS, PUSZTAI VIOLA (Monte-Carlo)

Fotók. Videó! Posztumusz díjjal jutalmazzák Puskás Ferencet, az F1-es világbajnok is megnézte a legendás labdarúgó karrierjének emlékeiből rendezett kiállítást.

2019.12.03 21:29:53

Magyar válogatott S. T. J.

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

2019.12.03 20:49:08

Magyar válogatott THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Felvetődik a kérdés: nem kellene-e egy korszerű követelményrendszert bevezetni, s ezen keresztül ellenőrizni az utánpótlásban folyó munka hatékonyságát?