Gera: Eseménydús este lesz; Liu Shaolin: Basszus, Ádó...

Vágólapra másolva!
2019.11.11. 22:37
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Rossi vészhelyzetről beszél, Dzsudzsák az üresen is energiával teli Puskás Arénáról, Gera a felemelő búcsúról. Három nappal a stadionavató és egy héttel a Wales elleni Eb-selejtező előtt minden, amit labdarúgó-válogatottunk elkövetkező két fellépéséről és az új Puskás Arénáról tudni érdemes – infografikával, olaszországi Puskás-stadionnal és a Skardelli György tervezővel készült interjúval hat oldalon.
Rossi vészhelyzetről beszél, Dzsudzsák az üresen is energiával teli Puskás Arénáról, Gera a felemelő búcsúról.
Három nappal a stadionavató és egy héttel a Wales elleni Eb-selejtező előtt minden, amit labdarúgó-válogatottunk elkövetkező két fellépéséről és az új Puskás Arénáról tudni érdemes – infografikával, olaszországi Puskás-stadionnal és a Skardelli György tervezővel készült interjúval hat oldalon.

A Debrecen ellen villogó Varga Rolandnak pihenni sincs ideje. Az FTC szélsője az NB I, a válogatott és az Európa-liga okozta hármas őszi feladatról is beszélt Babják Bencének.

Szívós István emlékére is játszik az oroszok ellen a férfi vízilabda-válogatott. Märcz Tamás szövetségi kapitány Roska Emese Boglárkának azt is elmondta, hogy a januári, hazai Európa-bajnokság előtt miért van jelentősége a világligának.

Turán Frigyes kiváltságosnak érzi magát a Rally Hungary megnyerése miatt. A hétvégi rali Eb-futam magyar meglepetésgyőztese tízből tízes nehézségűnek titulálta a versenyt Tóth Anitának.

Liu Shaolin Sándor két káprázatos győzelemnek is részese volt a montreali vk-n. Olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázónk rendhagyó monológban eleveníti fel, miként élte meg öccse kizárását, az 500-as diadalt, majd a dél-koreaiakkal ezredmásodpercre pontos holtversenyt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik