Futsal Eb-sel.: hiába a honosítás, csak egy brazil játszhat ellenünk

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.08. 12:19
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint hiába honosított hat brazil játékost az albán futsalválogatott, közülük csak egy játszhat a mieink elleni szombati Európa-bajnoki selejtezőn.

Korábban megírtuk, hogy néhány nappal ezelőtt fél tucat dél-amerikai futsalossal erősödött az albán válogatott, információnk szerint azonban a hat játékosból csak egy léphet pályára a szombat délutáni mérkőzésen.Korábban megírtuk, hogy néhány nappal ezelőtt fél tucat dél-amerikai futsalossal erősödött az albán válogatott, információnk szerint azonban a hat játékosból csak egy léphet pályára a szombat délutáni mérkőzésen.

Az albánok után a mieink sorrendben a bosnyákokkal, majd a házigazda azeriekkel játszanak. A hét selejtezőtornáról a csoportelsők kijutnak a szlovéniai Eb-re, a másodikak és a legjobb harmadik pótselejtezőt játszik.

FUTSAL
Európa-bajnoki selejtező torna, Baki, 1. forduló

14.00: Magyarország–Albánia
16.30: Azerbajdzsán–Bosznia-Hercegovina

A magyar válogatott Eb-selejtezős kerete:
Kapusok: Tóth Gyula (ETO FC Győr), Matkovics Gábor (ETO FC Győr)
Mezőnyjátékosok: Trencsényi János (Berettyóújfalu), Klacsák Bence (Dunaújváros), Komáromi Péter (Ferencváros), Bita László (Dunakeszi), Gál István (Berettyóújfalu), Horváth Norbert (Dunaújváros), Dávid Richárd (ETO FC Győr), Rábl János (Berettyóújfalu), Németh Péter (Dunaújváros), Harnisch Ákos (ETO FC Győr), Hosszú Ádám (Dunaújváros), Dróth Zoltán (Kajrat Almati – Kazahsztán)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik