FTC: Böde valószínűleg nem tud a válogatott rendelkezésére állni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.25. 22:53
Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója az M4 Sport Góóól! című műsorában elmondta, Böde Dániel sérülése miatt valószínűleg nem tud a válogatott rendelkezésére állni az októberi világbajnoki selejtezőkön.

A hasizomsérüléssel küszködő Böde a Videoton FC elleni bajnokin sérült meg, az Újpest FC elleni derbin nem tudta vállalni a játékot. Az MLSZ tájékoztatása alapján Böde – csakúgy, mint a rosszulléte után kórházban kivizsgált, majd ezt követően kiengedett Botka Endre – nem tudott csatlakozni a felnőtt válogatott keretéhez. Az A-válogatott október 7-én lép pályára Svájc ellen Budapesten a Groupama Arénában, ezt követően pedig október 10-én Lettországban játszik vb-selejtezőt.a Videoton FC elleni bajnokin sérült meg, az Újpest FC elleni derbin nem tudta vállalni a játékot. Az MLSZ tájékoztatása alapján Böde – csakúgy, mint a rosszulléte után kórházban kivizsgált, majd ezt követően kiengedett Botka Endre – nem tudott csatlakozni a felnőtt válogatott keretéhez. Az A-válogatott október 7-én lép pályára Svájc ellen Budapesten a Groupama Arénában, ezt követően pedig október 10-én Lettországban játszik vb-selejtezőt.

A sportvezető elmondta, egyetért Thomas Doll kritikájával, amelyet az FTC vezetőedzője a háromhetes válogatott szünettel kapcsolatban fogalmazott meg.

„Igaza van Thomas Dollnak. Miért nem lehetett erre már a sorsolás elkészítésekor gondolni? Mint tendencia ez így nem egy jó dolog” – vélekedett.

Bernd Storck szövetségi kapitány a Nemzeti Sportnak megerősítette, Böde nem bevethető.

„Dupla csata vár ránk, szóval valószínű, hogy Daninak jutott volna szerep, sajnálom, hogy nem lehet velünk” – nyilatkozta a német szakvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik