Finn-magyar: szombatig lehet jegyet vásárolni a selejtezőre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.25. 21:05
A magyar labdarúgó-válogatott június első felében két mérkőzést is játszik, először június 5-én, Debrecenben a litvánokat fogadja felkészülési találkozón, majd június 13-án Finnországban lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn. A finnek elleni mérkőzésre e hét szombatig lehet jegyeket vásárolni, míg a litvánok elleni meccsre a hét végéig kedvezményesek a belépők – adta hírül az MLSZ honlapja.

MAGYARORSZÁG–LITVÁNIA MAGYARORSZÁG–LITVÁNIA

A litvánok elleni felkészülési meccs június 5-én 18.30 órakor kezdődik a debreceni Nagyerdei Stadionban. Debrecen fontos helyszíne a magyar labdarúgásnak, a város adta az elmúlt 10 év legeredményesebb hazai klubcsapatát, ezért a Magyar Labdarúgó-szövetség lehetőséget biztosított a helyi szurkolóknak, hogy elsőként juthassanak belépőkhöz – olvasható az MLSZ közleményében. A jegyárusítás első hetében kizárólag debreceni klubkártyával lehetett jegyeket vásárolni a találkozóra, ezen a héten azonban már bármely szurkolói kártyával válthatóak belépők.

Az MLSZ kedvezményes, szurkolóbarát jegyárakat állapított meg a mérkőzésre, az első két hétben a jegyek 500, 750, 1500, 3000 forintos áron kaphatóak, míg a harmadik héten 1000, 1500, 3000 és 5000 forintba kerülnek a belépők. A VIP-jegyek a jegyárusítás első napjától kezdve 12 ezer forintba kerülnek.

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Ticket Express partnerirodáiban, illetve a Nagyerdei Stadionban.

Jegyárak az első két hétben:

B1, B2, B8, B9, D1, D2, D7, D8 szektorok – 500 forint
B3-B7 és D3-D6 szektorok – 750 forint
A1,A2, A4, A5 és C1-2, C6-7 szektorok – 1500 forint
C3, C4, C5 szektorok – 3000 forint

FINNORSZÁG–MAGYARORSZÁG

A finnek elleni mérkőzésre 2015. június 13-án, a Helsinki Olimpiai Stadionban (Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki) kerül sor. A jegyek a vendégszurkolók elhelyezésére szolgáló két szektorba szólnak, és egységesen 11 ezer forintba kerülnek (az ár azonos a hazai szurkolóknak értékesített azonos kategóriájú jegyárral). A Helsinki Olimpiai Stadion Finnország legnagyobb stadionja, jelenleg 40 000 néző befogadására alkalmas. Töölö kerületben található, két kilométerre Helsinki központjától. A magyar szövetség a nemzetközi előírások alapján 1800 jegyre tarthat igényt, a jegyigényléshez klubkártya vagy futballkártya szükséges. (A nem magyar állampolgárok számára nem kötelező a klubkártya, de a névre szóló jegyértékesítés igen!).

A magyar szurkolók a már jól ismert Ticket Express-rendszerben, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon tudnak jegyet foglalni. A jegyvásárlás folyamata a következő: a vásárló az internetes foglalást követően (www.meccsjegy.mlsz.hu) egy voucher-t tud otthon kinyomtatni, amelyet Finnországban, a meccs előtti napon és a meccs napján tud jegyre váltani. A voucher vásárlási lehetőség a készlet erejéig, de legkésőbb május 30-ig tart.

A voucher-k átváltására a vendégszektor bejáratánál található pénztárfülkénél lesz lehetőség a mérkőzés napján, 10 és 17 óra között. Fontos tudni, hogy a jegy átvételekor ellenőrizni fogják a jegy átvevőjének személyazonosságát, hogy az veszi-e át a jegyet, akinek a kártyájával vásárolták a voucher-t. A finn szövetség tájékoztatása szerint, ha valaki magyarként a hazai (finn) szektorok valamelyikébe vásárol jegyet, a belépését a Finn Labdarúgó-szövetség megtagadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik