FFT: Dárdai és Sebők tényleg kiszökött éjszakázni a fontos vb-selejtező előtt?

Vágólapra másolva!
2018.12.03. 12:01
2001-ben két taxis azt állította, hogy Sebők Vilmos és Dárdai Pál a románok elleni vb-selejtező előtt az éjszakában mulatott, Sebők a saját autójába is hányt. A futballisták mindent tagadtak, jöhetett a per... A FourFourTwo Döglött akták rovatában alaposan utánajárt az elhíresült esetnek!

A két taxis, Csertek István és Horváth István bement a közszolgálati televízió Napkelte című adásába, ahol azt mondták Gyárfás Tamás műsorvezetőnek, hogy Dárdait látták Sebőkkel részegen bulizni a Római-parton a június 2-i, bukaresti román–magyar vb-selejtező (2–0) előtt néhány nappal. Horváth azt mondta Sebőkről:

„A bukaresti román meccs előtt a Római-parton találkoztam vele, a kollégám is, két hölgy és egy másik nagyon kedves futballista, a Dárdai Pali társaságában. Ott mulatoztak, be voltak rúgva. Amikor rákérdeztem, hogy mi lesz így Bukarestben, akkor a Vili széttárta a karját, és üvöltött, mint egy állat, hogy »Megba...uk a románokat!«. Hát ez nem úgy sikerült. [...] Utána szépen beültek a Porschébe, a két hölgyemény a másik autóba, és elvonultak. A Vili összehányt ott mindent, szóval láthatóan részeg volt. Nem igazán válogatott labdarúgóhoz méltó viselkedés volt, aki felveszi a címeres mezt, az ne így készüljön! Engem felháborított, mivel elég sok mérkőzésre kijárok, elmegyek, ha esik, ha fúj, és úgy éreztem, hogy ez nem jó hozzáállás. Egy válogatott labdarúgó nem készülhet így egy mérkőzésre.”

Majd Horváth elmondta, hogy a grúz–magyar meccs előtt három-négy nappal is látta Sebőköt a Club Sevennél:

„Hát ott állt a Vilike, megint ilyen »jó« állapotban, telefonálgatott, azt sem tudta, hogy hol van, az arca el volt torzulva teljesen, látszott rajta, hogy teljesen kész, és négy nap múlva pályára kell lépnie. Kimentek Grúziába, jól leszerepeltünk, ő majd összeesett a pályán, oda-vissza megkapta a kötényeit, mindenki látta, hogy miről van szó.”

A műsorvezető azon kérdésére, hogy nem tartanak-e pertől, a másik taxis, Csertek István így válaszolt: „Nem, szeretnénk, ha Vili elénk állna, és köpne ugyanúgy szemen, mint tette jelképesen azon a román meccsen.”

Hogyan reagáltak a vádakra a játékosok, a sajtó és a szurkolók? És mi lett a pereskedés vége? Kiderül a cikkből, amely elolvasható a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik