Évzáró győzelem; Egy hiányzó másodperc

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.18. 23:34
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Labdarúgó-válogatottunk a finnek elleni győzelemmel befejezte szereplését a Nemzetek Ligájában. A találkozóról természetesen ezúttal is részletesen beszámolunk, sőt az azonnali reakciókat is olvashatják, miként beszámolunk arról is, hogy a drámai végjátékot hozó meccsen a fiatal csapattal felálló angolok odahaza 0–1-ről fordítva legyőzték a horvátokat, ezzel bejutottak az NL négyes döntőjébe. A Modric vezette vb-ezüstérmes kiesett a B-ligába.
Labdarúgó-válogatottunk a finnek elleni győzelemmel befejezte szereplését a Nemzetek Ligájában.
A találkozóról természetesen ezúttal is részletesen beszámolunk, sőt az azonnali reakciókat is olvashatják, miként beszámolunk arról is, hogy a drámai végjátékot hozó meccsen a fiatal csapattal felálló angolok odahaza 0–1-ről fordítva legyőzték a horvátokat, ezzel bejutottak az NL négyes döntőjébe. A Modric vezette vb-ezüstérmes kiesett a B-ligába.

Egy másodperc hiányzott, ha ennyivel hosszabb a meccs, nyer a Szeged, így viszont a remélt biztos győzelem helyett meg kellett elégednie a dán Skjern elleni hazai döntetlennel a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A mérkőzésről Simon József tudósított.

Zverevé a teniszezők világbajnoki trófeája. Azok után, hogy az elődöntőben legyőzte Federert, a fináléban Djokovicsot is két szettben intézte el a német, akinek ez pályafutása eddigi legnagyobb sikere. Klein Ron írása.

A végére is maradt dobogós hely: Michelisz Norbert Makaón a WTCR-sorozat idei utolsó futamán harmadik helyen ért célba, összetettben a negyedik helyen végzett. A versenyen történteket Tóth Anita foglalta össze.

Hétfői nosztaliga-mellékletünk, a Népsport tartalmából. 1953: Sándor Csikar a Wembleyben; 1928.: Tizenegy gól és botrány Szombathelyen; 1958: Biztató jelek; A rádióközvetítések hőskora.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik