Edzősors: Dárdai a Hertha U15-tel is sikeres - Angliában menetelt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.20. 10:43
null
Dárdai Pál fia (a képen 11-es mezben) is játszott a tornán, gólokat is szerzett (Fotó: herthabsc.de)
Dárdai Pál a világon alighanem egyedülálló módon egy felnőttválogatott mellett főállásban egy U15-ös csapatot is dirigál. A szakember jól bírja a kettős terhelést, ugyanis a válogatottal játszott sikeres Eb-selejtezők után a hétvégén már a Hertha U15-tel menetelt egy angliai nemzetközi tornán.

Dárdai Pál csapata, a Hertha U15 címvédőként érkezett az angliai utánpótlástornára, amelyen sikerült bejutnia az elődöntőbe. A jó szereplésben a tréner legidősebb fia, Pál is tevékeny szerepet vállalt.

A Hertha U15 első meccsén ugyan kikapott 3–1-re a Manchester Citytől, de ezt követően 5–0-ra megverte a Swansea-t, majd 3–0-ra a West Bromot, így jobb gólkülönbségének köszönhetően a Man. Cityt megelőzve jutott az elődöntőbe, amelyben a Chelsea várt rá. A csoportmeccseken Dárdai Pál fia mindkét megnyert találkozón a kapuba talált – derül ki herthabsc.de tudósításából.

A tornát végül a Benfica nyerte, a döntőben a Chelsea-t győzte le, vagyis a Hertha a négy között alulmaradt a londoniakkal szemben. Ugyanakkor a bronzmeccsen visszavágott a Citynek, így harmadik helyen zárt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik