Eb Falu 2016 – A magyar szurkolói falu Franciaországban

Vágólapra másolva!
2016.02.15. 14:23
null
Szurkoljon a helyszínről a magyar válogatottnak! (Fotó: Hegedüs Gábor)
Verhetetlen utazási ajánlattal és felejthetetlen élményekkel kecsegtet június 17–24. között a franciaországi Puy-Saint-Vincent-ban megnyíló magyar Eb Falu, ahol a válogatottunk Eb-visszatérését ünnepelheti együtt több ezer magyar szurkoló. (x)

Eb Falu 2016 – A magyar szurkolói falu Franciaországban

Óriáskivetítő. Hatalmas izgalmak, összeszorított kezek, visszafojtott lélegzetek. Fesztiválhangulat, csapolt sör, finom borok és friss levegő. Ezeket kínálja egy hétig az Eb Falu, biztonságban és költséghatékonyan.

Az egyedülálló kezdeményezés végre tökéletes megoldást nyújt az Eb-re jeggyel rendelkező szurkolók utazás- és szállásproblémáira, de azoknak is remek lehetőség, akik szeretnének több ezer magyarral együtt, fesztiválhangulatban szurkolni a magyar csapatnak egy egész héten át.

Szállás és utazás egyben (Fotó: Eb Falu)
Szállás és utazás egyben (Fotó: Eb Falu)

Az egyhetes programsorozatra befizetőket a Neckermann utazási iroda jóvoltából buszok szállítják Magyarországról a tábor helyszínére, majd onnan – a magyar meccsekre jeggyel rendelkezőket – szintén buszos transzferrel szállítják a 2–2.5 órányira található Lyonba és Marseille-be, a magyar válogatott két mérkőzésére Izland, majd Portugália ellen.

Garantált hangulat, közös élmények, rengeteg honfitárs!

Közös élmények (Fotó: Földi D. Attila)
Közös élmények (Fotó: Földi D. Attila)

Helyszín

Az Eb Falu helyszíne a francia Alpok szívében, a télen síparadicsomként, nyáron pedig az aktív kikapcsolódásokat kedvelők üdülőközpontjaként üzemelő Puy-Saint-Vincent-ban van. Az 1800 méteres tengerszint feletti magasságban, varázslatos környezetben fekvő központban, minden adott a fantasztikus sportnyaraláshoz, ahol tradicionális francia apartmanházak várják a vendégeket. Perzselő nap, gyönyörű természet, medencék, aktív nyaralás, fesztivál, sport, buli, foci, nyár!

Eb Falu Puy-Saint-Vincent-ban (Fotó: Eb Falu)
Eb Falu Puy-Saint-Vincent-ban (Fotó: Eb Falu)

Az egyhetes programsorozatra a szervezők igazi fesztiválhangulatot varázsolnak. A folyamatos meccsközvetítések mellett többek között zenés programokkal, koncertekkel, bulikkal, sportversenyekkel és túrák szervezésével készülnek. A helyszínen szakértők, aktív és egykori sportolók értékelik majd a mérkőzéseket, előadások, szakmai kerekasztal beszélgetések egyaránt helyet kapnak majd a programban.

Az Eb Falu egyedülállóan költséghatékony, biztonságos és kényelmes megoldást kínál mind az utazásra, mind a szállásra. Az egyhetes turnusra befizetők csomagára most bevezető áron 299 euró, amely tartalmazza az utazást, szállást és a fesztiválprogramokon való részvételt is.

Az Eb Falu egy olyan különleges rendezvény, amely lehetőséget biztosít a magyar futball rajongóinak, hogy egyedülálló körülmények között, testközelből, együtt éljék át az európai foci ünnepét és a magyar válogatott történelmi visszatérését a nemzetközi megmérettetésbe.

Minden további információ: http://www.ebfalu.hu/, Facebook

Festői környezet (Fotó: Eb Falu)
Festői környezet (Fotó: Eb Falu)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik