HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.02.07 17:53 Frissítve: 2011.12.21 02:42

Egyhangúlag elfogadták az MLSZ 1,86 milliárdos költségvetését

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége csütörtöki ülésén egyhangúlag elfogadta az idei, 1,86 milliárd forintos költségvetést, és 44 milliós adózás előtti eredménnyel tervezi zárni az évet.

Füzesi Zsolt (balra) távozott az MLSZ-ből, Kisteleki István (középen) maradt
M. Németh Péter (archív)
Füzesi Zsolt (balra) távozott az MLSZ-ből, Kisteleki István (középen) maradt
Az MLSZ tájékoztatása szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 400 ezer dolláros támogatást nyújt az OLLÉ műfüves pályaépítési programhoz.

Változás történt a főtitkári poszton: Füzesi Zsolt kérte felmentését és versenyigazgatóként folytatja a munkát, utódja Ökrös András, aki eddig a szövetség gazdasági igazgatója volt.

A testület csütörtöki ülésén arról is döntött, hogy az évi rendes közgyűlésre május 12. és 16. között kerül sor, a végleges időpontot később jelölik ki.

Jóváhagyta a testület a REAC, a Tatabánya és a Paks arra vonatkozó kérését, hogy - mivel pályájuk nem alkalmas esti mérkőzés rendezésére - Sopronban, Székesfehérváron vagy Budapesten, illetve Pécsen játsszák tavaszi bajnoki találkozóikat.

Az ülésen elhangzott: Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) elnöke levelében azt szorgalmazza, hogy a tagországok maradéktalanul juttassák érvényre az UEFA zéró toleranciát meghirdető álláspontját a mérkőzéseket kísérő nemkívánatos jelenségek visszaszorítása érdekében. (MTI)

Az utóbbi időben többen is betöltötték a főtitkári posztot a szövetségben, Füzesi, mielőtt végleges megbízást kapott volna, átmeneti jelleggel többször is.

Berzi Sándortól 2006. márciusának végén köszöntek el, az őt ténylegesen váltó - ideiglenesen Füzesi látta el a főtitkári teendőket -, májusban érkező Kmetty Ildikó magánjellegű problémákra hivatkozva távozott novemberben.

A szövetségben - két év kihagyással - több mint másfél évtizedik dolgozó Berzi nemzetközi igazgatónak lett kinevezve, Kmetty távozásának okát nem részletezték a felek.

Utóbbi utóda Bérczy Balázs lett, akit Kisteleki István MLSZ-elnök javaslatára visszahívtak posztjáról, annak ellenére, hogy a sportvezető a váltás után azt nyilatkozta: a volt válogatott játékos kiváló munkát végzett.
2019.02.14 08:58:43

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

A kapitány a közelgő Eb-selejtezőről, a kibővült körről és a nagykövet segítségéről is beszélt.

2019.02.13 23:45:06

Magyar válogatott N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Végh Antal éppúgy a szocializmus egyik furfangos szelepe volt, ahogy a műfajában nála klasszisokkal tehetségesebb Hofi Géza is. Még az sem véletlen tán, hogy Hofi a futballt mint témát vele egy időben »találta meg«.

2019.02.13 23:14:11

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2019.02.08 15:23:26

Magyar válogatott SZÖLLŐSI GYÖRGY

Tarlós István főpolgármester Kocsis Sándorról, Varga Zoltánról, gombfociról, a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságról.

2019.02.05 09:44:27

Magyar válogatott BORBOLA BENCE

Közeleg a 2020-as, részben budapesti rendezésű Eb – és közeleg a selejtezők rajtja is.