Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.12.13 14:33 Frissítve: 2010.12.05 00:08

A szövetség elnökségének tagjai elégedettek Várhidi Péterrel

A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége mai ülésén megtárgyalta és elfogadta Várhidi Péter jelentését az A-válogatott elmúlt évi teljesítményével, és az elért eredményekkel kapcsolatban - adta hírül a honi szövetség hivatalos honlapja, az mlsz.hu. A szövetségi kapitány kijelölése érdekében további egyeztetések lesznek: Kisteleki István a 2008. január 15-i rendkívüli elnökségi ülésen tesz javaslatot a kapitány személyére.

Bár bizakodtunk, hogy a csütörtöki nap után talán okosabbak leszünk, a Magyar Labdarúgó-szövetség ülésén a legfontosabb kérdés megválaszolatlan maradt. Továbbra sem lehet tudni, hogy az elkövetkező években is Várhidi Péter irányíthatja-e a magyar válogatott szakmai munkáját.

Mert bár a honi szövetség elfogadta a szövetségi kapitány beszámolóját - a hivatalos verzió szerint: "Várhidi teljesítette az elnökség által meghatározott célkitűzéseket, s az előzetesen lefektetett elveket betartva végezte munkáját. Ezért az elnökség tagjai kifejezésre juttatták elégedettségüket, s elismerésüket fejezték ki a szakembernek, illetve az általa irányított stábnak" - szerződését nem hosszabbította meg. Egyelőre...

A kilenc tagból álló elnökség, és a főnök, Kisteleki István úgy határozott, hogy az ideális megoldás érdekében megrágják még egy kicsit a témát, és csak utána döntenek a folytatásról. Vagy a váltásról.

Mindenesetre Várhidi támogatói (hozzávetőleg a sportszerető magyar lakosság kétharmada) bizakodhatnak, az elnökség viszonylag szűk határidőt szabott meg saját magának - egészen pontosan Kisteleki Istvánnak -, hogy megnevezze azt a személyt, akinek irányításával a válogatott megkezdheti a felkészülést a vb-selejtezőkre.

A jelölt személyének előterjesztése, valamint szerződtetésének szentesítése a 2008. január 15-i rendkívüli elnökségi ülésen várható.
2020.01.18 21:33:09

Magyar válogatott VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Nyilasi Tibor ennek az apró országnak több is, mint az egyik mesteri góllövője.

2020.01.08 22:46:52

Magyar válogatott SZ. M.

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

2020.01.01 20:59:01

Magyar válogatott THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Gulácsi Péter pályafutása sikertörténet.

2019.12.26 23:21:09

Magyar válogatott PÓR KÁROLY

Szoboszlai fejlődésének titka, hogy a legtöbb magyar fiatallal szemben nem jellemzik nagy szélsőségek a játékát.