HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.09.19 17:30 Frissítve: 2012.05.02 02:41

Kisteleki és Platini Gera kiállításáról is beszélgetett Helsinkiben

Negyven ország futballvezetői, valamint a FIFA és az UEFA legfelsőbb szintű irányítói voltak jelen kedden Helsinkiben a Finn Labdarúgó-szövetség megalakulásának századik évfordulóján. A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának, az mlsz.hu-nak a tájékoztatása szerint Kisteleki István és Michel Platini ismételten elemezte Gera Zoltán törökök elleni kiállításának körülményeit.

Kisteleki István szóbahozta Gera kiállítását is
Kisteleki István szóbahozta Gera kiállítását is
"Ahogy minden alkalommal a maximális helytállást várjuk el játékosainktól a válogatott meccseken, ugyanolyan odaadással igyekszünk mi is képviselni a magyar labdarúgás érdekeit, itthon is, külföldön is" - nyilatkozott a honlapnak a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Kisteleki István.

"Meggyőződésünk, hogy futballunk rendelkezik azzal a nemzetközi megbecsüléssel, amelynek köszönhetően teljesen természetes, amikor hallatjuk a hangunkat ilyen, és hasonló esetekben."

Emellett Ksteleki István elmondta, hogy úgy érzi mindent elkövetett annak érdekében, hogy Gera Zoltánt ne tiltsák el az ominózus törökök elleni kiállítását követően. A Platinivel folytatott tárgyalás alapján legalább is az elnök mindenképp optimista.

"Úgy érzem: ebben a konkrét ügyben megtettünk mindent, s a Platinivel folytatott tárgyalást követően ebben a tudatban várjuk az UEFA fegyelmi bizottságának csütörtöki döntését"- zárta mondandóját az elnök.

A Finn Labdarúgó-szövetség megalakulásának 100. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen jelen volt a már említett Platini mellett a FIFA elnöke, Joseph Blatter is. A magyar szövetséget Kisteleki mellett Bienerth Gusztáv nemzetközi igazgató képviselte.

2019.03.22 09:35:53

Magyar válogatott PÓR KÁROLY (Nagyszombat)

Ha nem tudunk bizonyos játékelemekben szintet lépni, sok jóra nem számíthatunk a folytatásban sem...

2019.03.21 23:52:07

Magyar válogatott VINCZE SZABOLCS

NS-VÉLEMÉNY. Szemmel láthatóan vannak hiányosságaink.

2019.03.21 23:47:45

Magyar válogatott CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A bimbózó anyaországi érdeklődés kapcsán a román média már a lipcsei Willi Orbán esetét is fennen lobogtatja mint annak bizonyítékát, hogy a magyar futballimperializmus máris dübörög. És hogy lám, a vér nem válik vízzé.

2019.03.21 23:33:08

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2019.03.21 19:45:20

Magyar válogatott BORBOLA BENCE, SOMOGYI ZSOLT (Nagyszombat)

A hazaiak mindkét félidő hajrájában bevették Gulácsi Péter kapuját.