HIRDETÉS
HIRDETÉS
BENKÔ GÁBOR, SINKOVICS GÁBORonline 2005.06.17 21:41 Frissítve: 2012.02.13 02:44

A lelátón: Puskás Ferenc

Augusztus 14-én minden idők legeredményesebb magyar labdarúgójának köszöntésére Budapestre érkezik minden idők legeredményesebb csapata.

HIRDETÉS
Puskás Ferenc, avagy inkább Öcsi bácsi, ahogy mindenki ismeri - azaz, dehogy mindenki, elvégre Spanyolországban a Pancho becenevet ragasztották rá -, pályafutása legfényesebb sikereit a kilencszeres BEK-, illetve Bajnokok Ligája-győztes Real Madridban (ebből háromnak Puskás Ferenc is tevékeny részese volt) érte el.

A Real ellenfeleként felvonuló magyar csapatról egyelőre csupán annyi biztos, hogy Puskás Ferenc-válogatottként szerepel majd, ám ennél egyelőre még az is fontosabb, hogy a várhatóan telt ház előtt rendezendő gálamérkőzést a helyszínen tekintheti meg maga az ünnepelt, a 78 esztendős Öcsi bácsi.

Akiért manapság is több millióan rajonganak a világon: Puskás Ferenc (Fotó: Németh Ferenc)
Akiért manapság is több millióan rajonganak a világon: Puskás Ferenc (Fotó: Németh Ferenc)
Ám tudni kell azt is, hogy Puskás Ferenc beteg, és napjait kórházban tölti, így most Öcsi bácsi hűséges ápolója, Kovács Jenő adott számunkra tájékoztatást. Eszerint a madridi csapat színeiben 324 gólt szerző egykori futballcsillag örömmel fogadta a hírt, hogy tiszteletére Magyarországra jön a Real Madrid, amelynek vezetői, játékosai bizonyosan személyesen is köszöntik majd Puskás Ferencet.

Öcsi bácsi egyébként naprakész a szervezés alatt lévő gálamér- kőzéssel kapcsolatban, hiszen mindennap értesül a legújabb fejleményekről, mi több, a Kútvölgyi kórházban a számára kialakított lakosztályban még a Real Madrid hivatalos tévécsatornáját is nézni tudja. A sportadók jóvoltából egyébként rengeteg futballmér- kőzést láthat a magyar válogatottban 85, a spanyol válogatottban pedig négy alkalommal pályára lépő, Helsinkiben Magyarország színeiben olimpiai bajnokságot nyerő Puskás Ferenc.

Augusztus 14-én Öcsi bácsi a róla elnevezett futballarénában a tiszteletére összeállított válogatott és a világ legnagyobb és egyik legnépszerűbb klubjának, a Real Madridnak a meccsét láthatja majd.
HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.05.17 23:25:38

Magyar válogatott SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Honfitársainknak jószerével az egyharmada él külföldön.

2018.05.17 09:18:44

Magyar válogatott CSILLAG PÉTER (Csíkszereda)

„Nagyszüleimtől és édesapámtól is láttam, mit jelent a magyar válogatottnak szurkolni.”

2018.05.09 11:30:47

Magyar válogatott nemzetisport.hu

A korábbi középpályás 40 éve BEK-döntőt játszott, édesanyja így tudta meg, hogy nincs börtönben.

2018.05.03 23:23:36

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A válogatott szereplés valahogy sosem jött össze neki.

2018.04.27 00:01:34

Magyar válogatott SZÖLLŐSI GYÖRGY

„Nincs még egy nemzeti futballszövetség, amely olyan mértékű munkát vállalt volna magára, mint az MLSZ.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS