HIRDETÉS
Munkatársunktólonline 2004.08.05 22:13 Frissítve: 2011.08.21 00:14

Király Gábor Londonba repült, és ma aláírja a szerződését

Breaking news! - olvashatjuk a CNN televíziós csatornán a robbantások, földrengések, illetve váratlanul összehívott miniszterelnöki sajtótájékoztatók alkalmával.

Király Gábor a hosszas keresgélés után végre csapatot találhat magának Angliában, hiszen mára Crystal Palace-nél is biztosra veszik, hogy a magyar kapus Londonban folytatja a pályafutását (Fotó: Németh Ferenc)
Király Gábor a hosszas keresgélés után végre csapatot találhat magának Angliában, hiszen mára Crystal Palace-nél is biztosra veszik, hogy a magyar kapus Londonban folytatja a pályafutását (Fotó: Németh Ferenc)
Nos, ugyanez a hírfej bukkant fel az angliai Crystal Palace futballklub internetes oldalán - szerencsére szó sem volt katasztrófáról. A Premiership újoncának készülődéséről szóló híradásokat azért szakították meg a szerkesztők, hogy nyilvánosságra hozzák: Torghelle Sándor négy évre aláírt a londoniakhoz. A szigetországi csapathoz ugyan már két hete elkötelezte magát a hétszeres válogatott támadó, csakhogy a precíz angolok addig vártak a hivatalos bejelentéssel, amíg Magyarországról el nem küldték a játékengedélyt.Ha már itt tartunk: úgy tudjuk, a csatár első ízben szombaton húzza magára a piros-kék szerelést - no, nem a Norwich elleni bajnoki rajton, hiszen az egy héttel odébb van, hanem az utolsó barátságos találkozón, a Sampdoria vendégjátéka alkalmából.

A zöldövezetben lakik Torghelle Sándor

"Várom már, persze hogy várom a debütálásomat, mégiscsak a meccs jelenti számunkra az igazi megméretést. Habár az edzésekkel sincs problémám, még akkor sem, ha alaposan megdolgoztatnak, például nemegyszer súllyal a hátamon futtatnak. Ráadásul a társak is roppant kedvesek és segítőkészek, szóval eddig minden a legnagyobb rendben körülöttem" - mondta a telefonba Torghelle Sándor, aki a csütörtök reggeli edzésre indulván kicsekkolhatott a hotelből, hiszen a foglalkozás után már új otthona, egy kül- és kertvárosi apartman felé vehette az irányt.
"Remek helyen lakom: kilépek az ajtón, és öt perccel később már az edzőközpontunkban vagyok" - jelezte Torghelle Sándor, hogy nem csupán a békés zöldövezet nyomott sokat a latba a döntésénél. Egy másik döntés kapcsán is helyeslően bólogatott a futballista: örömmel vette tudomásul, hogy Gera Zoltán szintén az angliai folytatás, nevezetesen a West Bromwich Albion mellett tette le a voksát. "Az a jó, ha minél többen vagyunk" - érkezett a magyarázat
2019.03.19 19:44:25

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Nem egy futballmeccs dolga, hogy eldöntse, kinek van igaza.

2019.03.18 16:01:33

Magyar válogatott FARKAS MÁTÉ

10 ezer horvát fanatikus is jött volna Budapestre • „Gyere és üdvözöld a vb-ezüstérmest és a világ legjobb játékosát!”

2019.03.19 08:32:04

Magyar válogatott SOMOGYI ZSOLT

„Nyugodtan be lehet tenni a gyereket a szlovákok vagy a horvátok elleni selejtezőn.”

2019.03.18 21:48:12

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2019.03.18 22:52:25

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

NS-VÉLEMÉNY. Ha jó volt, játszott, ha nem, akkor nem.