Vasas: Itt még öngólt is szívesen rúgnék – Mészöly Kálmán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.18. 17:22
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC legendás játékosa, Mészöly Kálmán is kilátogatott megnézni, hogyan haladnak a munkálatok az épülő Illovszky-stadionban.

Nemrégen mi is beszámoltunk róla, hogy megnyugtató hírek érkeztek az angyalföldiek egykori klasszis futballistájáról, Mészöly Kálmánról, aki még az év elején kapott szívinfarktust. A magyar válogatottat háromszor is irányító szakember felesége, Bardi Gyöngyi, valamint fia, Mészöly Géza társaságában nézhetett körül a Vasas készülő otthonában.beszámoltunk róla, hogy megnyugtató hírek érkeztek az angyalföldiek egykori klasszis futballistájáról, Mészöly Kálmánról, aki még az év elején kapott szívinfarktust. A magyar válogatottat háromszor is irányító szakember felesége, Bardi Gyöngyi, valamint fia, Mészöly Géza társaságában nézhetett körül a Vasas készülő otthonában.

„Itt még öngólt is szívesen rúgnék” – mondta a „Szőke Szikla”, majd elismerően beszélt az új létesítményről. Megjegyezte, fel kell kötnie a gatyáját annak, aki itt pályára szeretne lépni a klub színeiben. Majd azt is megtudta Markovits László klubelnöktől, hogy egymás mellett lesz a róla és Farkas Jánosról elnevezett szektor.

Az új stadion átadására valószínűleg 2019 márciusában kerülhet sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik