Olimpia: Szét tudtam volna harapni mindenkit - Kozák

Vágólapra másolva!
2012.08.08. 12:59
A londoni olimpián szerdán aranyérmet szerző női kajak négyes tagjai közül hárman már megosztották a győzelem utáni első gondolataikat a Nemzeti Sport helyszíni tudósítójával.

Kozák Danuta: – Nagyon bennem volt az elrontott pekingi rajt. Most viszont nagyon jól elmentünk. Az előfutamunkban még nem tetszett igazán a négyesünk, a tegnapi egyesem viszont annyi erőt adott, hogy most az utolsó száz méteren szét tudtam volna harapni mindenkit. Holnap is lesz feladatom, ma jó formában mentem, remélem, holnap is így lesz!Kozák Danuta: – Nagyon bennem volt az elrontott pekingi rajt. Most viszont nagyon jól elmentünk. Az előfutamunkban még nem tetszett igazán a négyesünk, a tegnapi egyesem viszont annyi erőt adott, hogy most az utolsó száz méteren szét tudtam volna harapni mindenkit. Holnap is lesz feladatom, ma jó formában mentem, remélem, holnap is így lesz!

Kovács Katalin: – A rajt jól sikerült, jelezte, hogy ebből győzelem is lehet. Kétszáznál átfutott az agyamon, hogy megvan, négyszáznál pedig, hogy ezt nem veszíthetjük el!

Szabó Gabriella: – Még most sem fogom fel, mi minden történt velünk az elmúlt egy órában… Az első húzásra sikerült megindítani a hajót, a lányok meg jöttek utánam. Amikor célba értünk, az első gondolatom a pekingi második helyünk volt. Ez az arany végre a miénk lett!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik