Zaragoza: Pintér jelezte távozási szándékát a klubnak

Vágólapra másolva!
2013.06.16. 12:14
Spanyol sajtóhírek szerint Pintér Ádám szinte biztosan távozik a Real Zaragoza labdarúgócsapatától. A magyar válogatott középpályás állítólag ügynökén, Filipovics Vladanon keresztül már jelezte is az élvonalból kieső klub vezetőségének váltási szándékát.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Marca szerint a Zaragoza hezitált Pintér szerződéshosszabbításával kapcsolatban. A középpályán és a védelemben is bevethető 25 éves játékos szerződése 2014 nyarán jár le a spanyol élvonalból kieső csapatnál, ahol több vetélytárssal is küzdenie kell a kezdőbe kerülésért.Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Marca szerint a Zaragoza hezitált Pintér szerződéshosszabbításával kapcsolatban. A középpályán és a védelemben is bevethető 25 éves játékos szerződése 2014 nyarán jár le a spanyol élvonalból kieső csapatnál, ahol több vetélytárssal is küzdenie kell a kezdőbe kerülésért.

Az El Periodico de Aragon úgy tudja, Pintér Ádám ügynökén, Filipovics Vladanon keresztül már jelezte a Zaragoza vezetőségének, hogy nem kíván a másodosztályban futballozni, a nyáron távozni szeretne a klubtól.

A lap megemlíti, hogy Pintér tavaly nyáron visszautasított egy izraeli ajánlatot. A válogatott középpályást még egyéves szerződés köti a Zaragozához, de szerzett annyi tapasztalatot és ismertséget, hogy hosszú távon külföldön tudja folytatni a pályafutását, valószínűleg lesz is lehetősége a váltásra – árulta el korábban Filipovics Vladan az NSO érdeklődésére.

A spanyol lap szerint Pintér egy Európa-ligában szereplő klubhoz kerülhet, a célállomás Belgium, Hollandia vagy Görögország lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik