Wisla: Jó erőben vagyok, akár már ma játszanék - Guzmics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.11. 12:20
Guzmics Richárd készen áll, akár már ma játszana új csapatában, a lengyel bajnokság éllovasában, a Wisla Krakówban – jelentette ki szerződésének szerdai aláírása utáni első nyilatkozatában.

„Máris rengeteg segítséget kaptama játékostársaktól, barátságosak velem, és többször kérdezték, segíthetnek-e valamiben – mondta Guzmics. – Az edzők is készségesek, nagyon remélem, hogy mindezt hamar meghálálhatom a pályán is. Huszonhét éves vagyok, kellő rutinnal rendelkezem, jó erőben vagyok, úgy érzem, akár már ma bemutatkozhatnék a csapatban."Guzmics. – Az edzők is készségesek, nagyon remélem, hogy mindezt hamar meghálálhatom a pályán is. Huszonhét éves vagyok, kellő rutinnal rendelkezem, jó erőben vagyok, úgy érzem, akár már ma bemutatkozhatnék a csapatban."

A Wisla pénteken a hét forduló után a 16 csapatos bajnokság 15. helyén álló Zawisza Bydgoszcz vendégeként lép pályára, de a klub szóvivője szerint nem biztos, hogy minden papírmunkát sikerül idejében elintézni ahhoz, hogy Guzmics pályára léphessen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik