Wisla: Guzmics felfedezése és beilleszkedése sikersztori

Vágólapra másolva!
2014.12.01. 12:25
Marcin Broniszewski, a Wisla Kraków pályaedzője hétfőn már a vasárnap következő bajnoki mérkőzésről, a Lech Poznan elleniről beszélt a krakkói klub honlapjának, és szentelt néhány elismerő szót a keze alatt dolgozó magyar légiósnak, az idény elején igazolt, új csapatában eddig is sok elismerést begyűjtő Guzmics Richárdnak.

„Nem szokásom egyes játékosok teljesítményét nyilvánosan értékelni, most sem teszek kivételt, de tény, hogy (Guzmics) nagyon jól beilleszkedett a csapatba, ami kizárólag az ő érdeme – mondta a Wisla Kraków hivatalos honlapjának a másodedző. – A többiek gyorsan felfogták, hogy olyan játékos érkezett közéjük, akiben bízhatnak, aki sokat hozzátesz a közös teljesítményhez. Nagyszerű, hogy egy ilyen képességű játékossal gazdálkodhatunk, ami egyben bizonyítéka annak is, hogy megfigyelőink remek munkát végeztek, éppen olyan játékost találtak, akire szükségünk volt."

A Wisla 29 ponttal a második helyen áll a lengyel bajnokság tabelláján, a vasárnap érkező ellenfél, a Lovrencsics Gergő fémjelezte Lech Poznan – hárompontos lemaradással – a hatodikon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik