Werder: Kleinheisler helyet akar, kinézte Junuzovicét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.19. 20:12
Új szezon, új remények: Kleinheisler László a tavasszal kevés lehetőséget kapott a Werder Bremennél (igaz, előtte fél évig „parkolt” itthon), a 2016–2017-es idényben viszont már betörne a brémaiak kezdőcsapatába. A jó Eb-szereplés mindenesetre megnövelte az ázsióját – és az önbizalmának is jót tett.

A Kicker kérdésére a magyar válogatott középpályás elmondta, hiszi, hogy bekerülhet a Werder kezdőcsapatába a következő idényben. Ideális pozíciójában azonban nincs könnyű dolga, hiszen azt a posztot az osztrák Zlatko Junuzovic foglalja el – ő játszik a 4–1–4–1-es formációban támadó középpályást a védekezőbb szellemű Clemens Fritz mellett.A Kicker kérdésére a magyar válogatott középpályás elmondta, hiszi, hogy bekerülhet a Werder kezdőcsapatába a következő idényben. Ideális pozíciójában azonban nincs könnyű dolga, hiszen azt a posztot az osztrák Zlatko Junuzovic foglalja el – ő játszik a 4–1–4–1-es formációban támadó középpályást a védekezőbb szellemű Clemens Fritz mellett.

„Olyan szerepkör számomra az ideális, mint amelyben Zlatko Junuzovic futballozik. De ott játszok, ahová állítanak, ezt a döntést az edző hozza meg” – vélekedett Kleinheisler. A Kicker szerint a magyar légiós helye a jobb szélen lehet, már ha marad Junuzovic a Werdernél.

„Az edzői stáb az Eb-n láthatta, hogy mire vagyok képes, és nagyon örültem, amikor jöttek a pozitív visszajelzések” – idézi Kleinheislert a német szaklap.

A 22 éves játékos a Radio Bremennek elmondta, mindenképpen marad a Werdernél, és a Kickernek is megerősítette: hiába érdeklődött iránta az 1860 München és a Bologna, ő Brémában tervezi a jövőjét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik