Werder: „Kleinheisler erősítést jelent, de ő sem Wunderwuzzi”

Vágólapra másolva!
2016.01.21. 12:38
A Werder Bremen osztrák légiósa, Zlatko Junuzovic szerint az őszi idényben súlyos problémák voltak a csapat középpályáján, és Kleinheisler László szerződtetése nem feltétlenül oldja meg ezeket.

„Bárcsak egy gólom lenne, a csapatnak pedig harminc pontja – utalt vissza az őszi idényre Zlatko Junuzovic, aki középpályásként 14 meccsen két gólt szerzett a 15 ponttal a Bundesliga 16. helyén álló brémaiak színeiben. – A kiesés ellen harcolunk, nagyon rosszul sülhet el egy vereségsorozat. Össze kell tartanunk, és akármennyire is elcsépelt, meccsről meccsre kell gondolkoznunk, mert így lehet esélyünk az erős együttesekkel szemben és így hozhatjuk a kötelezőnek tekinthető győzelmeket.”Zlatko Junuzovic, aki középpályásként 14 meccsen két gólt szerzett a 15 ponttal a Bundesliga 16. helyén álló brémaiak színeiben. – A kiesés ellen harcolunk, nagyon rosszul sülhet el egy vereségsorozat. Össze kell tartanunk, és akármennyire is elcsépelt, meccsről meccsre kell gondolkoznunk, mert így lehet esélyünk az erős együttesekkel szemben és így hozhatjuk a kötelezőnek tekinthető győzelmeket.”

A Werder csak két ponttal áll a sereghajtó Hoffenheim előtt, s az is aggasztó, hogy a vele azonos pontszámmal 15. helyezett Stuttgart (37) után a brémaiak kapták a második legtöbb gólt (32) az első 17 fordulóban.

Junuzovic elismeri a szerdán szerződtetett Kleinheisler Lászlót, de óva inti a szurkolókat, hogy sokat reméljenek a magyartól.

„László robbanékony, technikailag képzett, érti, átlátja a játékot. Erősítést jelent, de ő sem Wunderwuzzi, s bizonyára időbe telik, mire hozzászokik a Bundesligához” – mondta Junuzovic, aki a szuperhősökre, illetve sokoldalú emberekre vonatkozó jelzőt használta a Videotontól szerződtetett magyar középpályás kapcsán.

A Werder vasárnap a Schalke otthonában kezdi meg a tavaszi szezont.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik