Watford: az első edzőt váltó edző is megy Tőzséréktől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.29. 14:22
Az idény során másodszor is szakvezetőt cserélt Tőzsér Dániel csapata: az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Watfordnál Óscar García helyét Billy McKinlay vette át azonnali hatállyal – jelentette be a klub hétfőn a hivatalos honlapján.

Óscar García nemrégiben mellkasi fájdalmakkal kórházba került, és bár az egészsége a hétfői közlemény szerint immár nem ad okot aggodalomra, a spanyol szakember további pihenésre vágyik, és a klub érdekében lemondott.kórházba került, és bár az egészsége a hétfői közlemény szerint immár nem ad okot aggodalomra, a spanyol szakember további pihenésre vágyik, és a klub érdekében lemondott.

„Engem is bevontak Billy McKinlay kinevezésébe, mert nem volt számomra kétséges, hogy most nem tudok visszatérni" – mondta a spanyol szakember, aki szerint jó kezekbe került a csapat.
McKinlay munkáját Óscar eddigi beosztottjai, Rubén Martínez és Javier Pereira segíti majd.

Érdekesség, hogy a szezont jól kezdő – kilenc forduló után a 4. helyen álló – Watfordnál ez már a második edzőcsere az utóbbi hetekben: Giuseppe Sannino vélhetően a néhány játékossal megromlott kapcsolata miatt távozott, az ő helyére jött Óscar, aki az évadot még a Maccabi Tel-Aviv trénereként kezdte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik