Válogatott: Eldől a sorsom a következő 1-2 hétben – Bogdán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.02. 11:41
Bogdán Ádám, az angol másodosztályban szereplő Bolton Wanderers és a magyar labdarúgó-válogatott kapusa a jövőjét illető pletykákról, illetve a Litvánia és a Finnország elleni mérkőzésekről beszélt.

A Bolton marasztalja Bogdánt, első számú kapusként számítanak rá a jövőben, de mint megírtuk, a válogatott kapusának neve a Liverpoolnál is felvetődött.A Bolton marasztalja Bogdánt, első számú kapusként számítanak rá a jövőben, de mint megírtuk, a válogatott kapusának neve a Liverpoolnál is felvetődött.

„Zajlanak az események, az alaphelyzet az, hogy a Boltontól kaptam egy ajánlatot, a többi hír puszta spekuláció. Bízom benne, hogy hamarosan eldől a sorsom – mondta Bogdán. – A célom, hogy magasabb szinten játsszak, de ez attól is függ, hol lesz lehetőségem. Meglátjuk, minden eldől a következő egy-két hétben.”

Bogdán szerint a pénteki, Litvánok elleni mérkőzés a forma feléréséről szól, egy főpróba a Finnország elleni Eb-selejtező előtt.

„Nyilván a második, Finnország elleni mérkőzés a fontosabb, azt szeretnénk megnyerni elsősorban. A pénteki meccs arról szól, hogy megtudjuk, hol tartunk, illetve formába lendüljünk, de Debrecenben is győzni szeretnénk.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik