Szoboszlai találkozott a sajtóval; Bódog nem töprengett

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2020.07.15. 23:06
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Szoboszlai Dominik az egyik elegáns pesti szállodában találkozott a magyar sajtó képviselőivel. A Salzburggal pazar idényt futó futballista elmondta, az utóbbi egy hétben pihenni akart, fontos volt, hogy hét napig tényleg szabad legyen, és feltöltődjön, ne pedig a jövőjéről szóló találgatásokkal foglalkozzon. A hírek egy része persze így is eljutott hozzá. Néhány ismerőse felhívta, kérdezték, mennyi igaz a pletykákból, de nekik is csak annyit mondott: olvassák végig a cikket, aztán rájönnek.   Részt vett a találkozón a válogatott futballista menedzsere, Esterházy Mátyás is, aki állította: egyelőre nincs fejlemény Szoboszlai átigazolása ügyében.
Szoboszlai Dominik az egyik elegáns pesti szállodában találkozott a magyar sajtó képviselőivel.
A Salzburggal pazar idényt futó futballista elmondta, az utóbbi egy hétben pihenni akart, fontos volt, hogy hét napig tényleg szabad legyen, és feltöltődjön, ne pedig a jövőjéről szóló találgatásokkal foglalkozzon. A hírek egy része persze így is eljutott hozzá. Néhány ismerőse felhívta, kérdezték, mennyi igaz a pletykákból, de nekik is csak annyit mondott: olvassák végig a cikket, aztán rájönnek.   Részt vett a találkozón a válogatott futballista menedzsere, Esterházy Mátyás is, aki állította: egyelőre nincs fejlemény Szoboszlai átigazolása ügyében.

Svájcból és Ausztriából volt érdeklődés, de Bódog Tamás csak beszélgetésig jutott. Tovább azért sem, mert, miután a kispestiek konkrét ajánlattal keresték meg, hamar megegyeztek. A szerdai sajtóbeszélgetésen elmondta: kapott két nap gondolkodási időt, de nemigen töprengett, egyértelmű volt számára, ha a Honvéd hívja, jönnie kell! A célokról elmondta, minden évben szeretnének kilépni a nemzetközi porondra. Hogy ebben Davide Lanzafame segítségére lesz-e a csapatnak, hamarosan kiderül – amint az olasz légiós visszatér Magyarországra, a vezetőedző leül beszélgetni vele.

Kovács Péter nyerte meg A kézisek kézise sorozatunkat. A lapunknak nyilatkozó legendás játékos nem titkolta, ő bizony figyelemmel kísérte az eredményhirdetést, és bízott benne, hogy a dobogóra odaérhet. Viszont azt gondolta, Nagy László a favorit, hiszen ő hosszú ideig volt a világ egyik legjobbja, és kora miatt sokkal többen látták játszani, mint a régieket. A beszélgetés során – sok más téma mellett – szóba került az 1986-os vb Algéria elleni meccse, amelyen Kovács Péter a kezét törte, de a hátralévő négy mérkőzésen nemcsak játszott, hanem huszonnégy gólt is lőtt. Noha a kórházban a svájci orvos kijelentette, a játékos számára véget ért a világbajnokság, amikor visszament a szállodába, levágta a gipszet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik