HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.01.04 10:25 Frissítve: 2016.01.04 17:13

„Szó sincs arról, hogy Gyurcsó a pénz miatt ne menne a lengyelekhez”

Lengyelországban meglehetősen ellentmondásos hírek jelennek meg a Videotontól szerződése lejártával ingyen távozó szélsővel, Gyurcsó Ádámmal kapcsolatban. Ezekről kérdeztük a játékos menedzserét, Filipovics Vladant.

HIRDETÉS

 

Az óév utolsó napján szinte kész tényként közölték a lengyel lapok, hogy Gyurcsó Ádám hamarosan a Lech Poznanhoz szerződik. Két nappal később ismét képbe került a már korábban is érdeklődő Legia Warszawa (Nikolics Nemanja is megszólalt, akinek Gyurcsó kikérte a véleményét), ma viszont már arról írt a Przeglad Sportowy, hogy anyagi okok miatt feltehetően egyik klub sem tudja szerződtetni.

 
A Gyurcsó Ádámmal kapcsolatos legfrissebb híreket itt olvashatja!

Megemlítik a Legia-elnök, Boguslaw Lesnodorski Twitter-bejegyzését, melyben az elöljáró arról írt, hogy Kamil Mazeket jobb játékosnak tartja Gyurcsónál. Mazeket, akire korábban a varsóiak nem tartottak igényt, így a Ruch Chorzówhoz igazolt. Ebből a lengyel sajtó  azt szűrte le, hogy Gyurcsó már nem szerepel a varsóiak tervei között.

„Gyurcsó minden bizonnyal kért néhány százezer euró aláírási pénzt, ami pedig már a Lech Poznannak is nagy költség lenne” – fogalmaz a Przeglad Sportowy. Azt is hozzáteszik, hogy a poznaniaktól többen távoztak, például Holman Dávid is, de eladni még nem tudtak senkit, és ez meghatározza a lehetőségeiket, vagyis nem is érdemes tárgyalniuk a magyar szélsőről. Ráadásul amúgy is inkább egy csatárra lenne nagyobb szükségük, mint egy támadó középpályásra.

Gyurcsó Ádám menedzsere, Filipovics Vladan azonban megkeresésünkre arról beszélt, hogy a lengyel sajtó valótlanságokat állít.

„Szó sincs arról, hogy Gyurcsó Ádám anyagi okok miatt nem szerződne Lengyelországba, vagy hogy bárkivel azért nem tárgyalnánk, mert nem tud eleget fizetni. A lengyel bajnokságot szakmailag továbbra is nagyszerű előrelépési lehetőségnek tartjuk. Van is érdeklődés, folynak az egyeztetések. Konkrét csapatnevekről sosem szoktam beszélni, de az említett két klub valóban az érdeklődők között lehet. Ugyanakkor három másik országból is van megkeresésünk, mérlegeljük a lehetőségeket” – fogalmazott a játékosügynök.

„Olyan csapatot keresünk, amelyben megfelelő szinten állandó játéklehetőséghez juthat, ez a legfontosabb. Elmondhatom, hogy volt olyan ajánlat, amelyet például már elutasítottunk, pedig anyagilag jóval kedvezőbb lett volna, mint mondjuk Lengyelország, de szakmailag nem. Vagyis elsősorban szakmai szempontok mentén hoz majd döntést Ádám, ez már a napokban megszülethet” – tette hozzá Filipovics.

 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.06 09:20:13

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Interjú az osztrák szövetségi kapitány segítőjeként dolgozó korábbi csatárral.

2018.06.04 09:45:59

Légiósok BORBOLA BENCE

A Dinamo Kijev védője állítja, ha nem sérül meg Newcastle-ben, a mai napig Angliában lenne.

2018.05.30 11:56:58

Légiósok PÓR KÁROLY

„Előretekintek, most a Red Bull első csapata következik” – évértékelés a salzburgiak középpályásával.

2018.05.27 23:39:37

Légiósok THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Nemcsak azt reméltük, hogy bajnokságaink nívója jobb lesz, hanem azt is, hogy hazai legjobbjaink a válogatottban kamatoztathatják a légiósoktól tanultakat.

2018.05.15 09:15:08

Légiósok KAMLER JÁNOS

„Pályafutásom talán legnagyobb sikere a Hoffenheimmel szerzett bronzérem, mérhetetlenül büszke vagyok.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS